Bayern Munchen Teamgeist trainingsshirt 2021-2022

Adidas heeft in samenwerking met het Japanse magazine Shukyu en Bayern München de nieuwe Bayern München Teamgeist collectie gelanceerd! De collectie van de Rekordmeister bestaat dit jaar uit een trainingsshirt, trainingsjack, sweater, t-shirt en nog wat accessoires. Deze items worden dit jaar niet gedragen door de club van trainer Julian Nagelsmann. De items zijn puur en alleen een toevoeging op de collectie van dit seizoen. Ook voor de andere clubs (Ajax, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Manchester United, Boca Juniors, Flamengo en Celtic) uit het top tier niveau heeft adidas een Teamgeist collectie gelanceerd.

Bayern München Teamgeist collectie 2021-2022

Voor de Teamgeist collectie moeten we eigenlijk vijftien jaar terug in de tijd. In het seizoen 2006-2007 vormde het adidas Teamgeist template namelijk als uitgangspunt voor de tenues en trainingskleding van de clubs en landen waarin het Duitse sportmerk in die periode kledingsponsor was. Ook het Bayern München uitshirt 2006-2007 had het adidas Teamgeist template. Van dit template kan niet gezegd worden dat het het meest indrukwekkende template is dat adidas ooit gebruikt heeft. Het template staat vooral voor een degelijk design. Dit is ook van toepassing op het Bayern München Teamgeist trainingsshirt. Het trainingsshirt is in tegenstelling tot het uitshirt (dat wit was) overwegend donkerblauw en bevat verder rode en witte accenten. De zijkanten van het trainingsshirt zijn uitgerust met de iconische Teamgeist golven en deze zijn wit. Ook ter hoogte van de hals bevinden zich een rode en witte golf. Een ander kenmerk van het Teamgeist template zijn de dunne verticale lijnen die in de stof van het voetbalshirt zijn verwerkt. Alle Teamgeist voetbalshirts bevatten verder een ronde hals met een subtiele opstaande kraag. De adidas strepen op het Bayern München Teamgeist trainingsshirt zijn rood en staan op de schouders. De mouwen worden afgesloten door een witte lijn. Op het midden van de borst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat de badge van de club. De linkermouw bevat het Teamgeist trademark teken.

De adidas Bayern München Teamgeist collectie bevat ook een trainingsjack. Dit betreft een woven trainingsjack. Dit jack is gemaakt van een ruwer polyester, die we ook kennen van de presentatiepakken. Het jack is overwegend rood en bevatten aan de bovenkant van de mouwen een donkerblauw vlak. De adidas strepen zijn evenals vijftien jaar geleden aan de onderkant vand e mouwen geplaatst. De mouwen bevatten bovendien aan de onderkant duimgaten. Ook het trainingsjack bevat golven. Deze komen terug op de mouwen en aan de zijkanten van het jack. De trainingsjacks bevatten op de achterkant ook het adidas en Teamgeist logo. De trainingsjacks zijn verder uitgerust met twee zakken. Het jack is ook te combineren met een woven trainingsbroek. Verder bevat de collectie nog een casual sweater en een t-shirt. De sweater is donkerblauw met rode mouwen en het t-shirt is rood met donkerblauwe mouwen. Deze items zijn ook te combineren met de donkerblauwe adidas Bayern München Teamgeist cap. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas Bayern München Teamgeist collectie.

Bayern München Teamgeist collectie bestellen

De Bayern München Teamgeist collectie kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Alle items zijn alleen voor volwassenen beschikbaar, namelijk in de maten XS, S, M, L, XL en XXL beschikbaar. Het trainingsshirt is € 74,95, het jack € 89,95, de sweater € 69,95, het t-shirt € 54,95 en de cap € 39,95. Check ook andere Bayern München items in deze winkels. Directe levering!

Bestel de adidas Bayern München TeamGeist collectie direct in de adidas SHOP

of deze winkel! 

Bayern Munchen Teamgeist trainingsshirt 2021-2022

Bayern München Teamgeist collectie 2021-2022