16 september 2021

Bayern München Oktoberfest voetbalshirt 2021-2022

Bayern München en adidas hebben vandaag een speciaal Oktoberfest voetbalshirt gelanceerd! Dit tenue wordt door het team van trainer Julian Nagelsmann eenmalig gedragen in de Bundesliga wedstrijd tegen VFL Bochum op 18 september 2021. Helaas vindt het Oktoberfest dit jaar geen doorgang door de coronapandemie. Omdat het feest stevig verankerd is in de Beierese manier van leven, vieren adidas en de club het dit jaar met een speciaal voetbalshirt.

Groen Bayern München voetbalshirt 2021-2022

Het Bayern München Oktoberfest voetbalshirt 2021-2022 is een eerbetoon aan alles waar het Oktoberfest voor staat: openheid, gezelligheid, levensvreugde en besef van traditie. Het voetbalshirt is volledig donkergroen met gouden accenten. Alle logo's op het tenue zijn goud. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Rondom deze badge bevindt zich een lauwerkans als verwijzing naar het Oktoberfest. Hoofdsponsor Telekom versiert het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van Qatar Airways. Ook de adidas strepen op de schouders en de band aan de onderkant van de mouwen zijn goud. Een speciaal detail bevindt zich nog in de nek op de achterzijde van het tenue. Deze bevat een borduursel van de zogenaamde ''Edelweiss'' bloem en is geïnspireerd door de kleding die men tijdens het Oktoberfest draagt.

Het tennue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden adidas strepen. Ook de logo's van de club en adidas op het broekje zijn goud. De kousen zijn groen en bevatten op het midden een speciaal vlak met daarin de ruiten uit het clublogo en de vlag van Beieren. De adidas strepen aan de bovenzijde van de sokken zijn goud en hetzelfde geldt voor de naam van de club (BAYERN) en het adidas logo. Zoals alle adidas tenues is ook dit special edition voetbalshirt van Bayern München uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Bayern München Oktoberfest voetbalshirt 2021-2022, welke dus eenmalig gedragen wordt in de wedstrijd tegen VFL Bochum en check ook het Bayern München 3e shirt, welke een aantal weken geleden werd gepresenteerd.

Bayern München Oktoberfest voetbalshirt bestellen

Het Bayern München Oktoberfest voetbalshirt 2021-2022 kun je vanaf 18 oktober bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het Bayern München Oktoberfest voetbalshirt in de adidas SHOP

of in deze SHOP

Bayern München Oktoberfest voetbalshirt 2021-2022