16 december 2016

Bayern München Z.N.E. hooded anthem trainingsjack 2017

Ook Bayern München en adidas hebben een zogenaamd Z.N.E. anthem hooded trainingsjack voor 2017 gelanceerd. Dit jack wordt vanaf nu door de spelers van Bayern München gedragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden van januari 2017 tot mei 2017. Dit is onder andere het jack dat de spelers dragen tijdens het afspelen van het Champions League anthem voorafgaande aan de wedstrijden in het kampioenenbal. Bovendien staan de spelers in dit trainingsjack de pers te woord. Hieronder bespreken we het design van het nieuwe trainingsjack van de Rekordmeister en geven we bovendien aan waar je het jack exclusief kan kopen!

Rood Bayern München trainingsjack met capuchon

Het nieuwe Bayern München hooded anthem Z.N.E. trainingsjack is geheel in stijl van de clubkleuren van de Duitse club. Het jack is namelijk geheel rood en bevat een witte rits. Verder is het nieuwe jack van de Duitse kampioen uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Bovendien bevat het jack een speciale capuchon. Dit is de zogenaamde SCUBA capuchon, welke het gehele hoofd kan bedekken. De mouwen hebben ook een uniek design. Deze vallen namelijk strak om de armen en zijn aan de uiteinden uitgerust met duimgaten. Hierdoor vallen de mouwen nog strakker om de armen en dit zorgt bovendien voor de fit van een handschoen. Het performance logo van adidas is niet meer te zien op de rechter borst, maar staat iets groter dan normaal op de linker mouw. Wat nog meer opvalt aan het trainingsjack is dat er geen drie strepen van adidas op het jack aanwezig zijn. Deze staan noch op de schouders en mouwen, noch op de zijkanten van het jack. Het logo van Bayern prijkt op de linker borst, inclusief de sterren die verwijzen naar de 26 kampioenschappen van de club. 

Het materiaal van het jack is ook een geheel nieuwe combinatie. Het jack bestaat namelijk uit een combinatie van katoen (62%), polyester (32%) en spandex (6%). Hierdoor valt het jack getailleerd en beschermt het tegen kou. Check hieronder een foto van het door Adidas en Bayern München gelanceerde jack welke vanaf nu gedragen zal worden door sterren als Lewandowski, Robben, Lahm, Costa, Ribery, Müller, Boateng, Alaba en Neuer. 

Bayern München trainingsjack kopen

Het nieuwe Bayern München ZNE anthem trainingsjack voor 2017 kan per direct alleen voor volwassenen gekocht worden in de onderstaande shop. Het jack is alleen beschikbaar voor volwassenen en heeft een prijs van € 99,95! Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwste Bayern München anthem jack in deze SHOP!

Bayern -munchen -zne -trainingsjack -2017