15 juli 2016

Bayern München uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Bayern München uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de club en Adidas. Het nieuwe shirt werd gelanceerd tijdens de tweede training van de club ter voorbereiding op 2016-2017. In dit nieuwe shirt speelt de kampioen van Duitsland de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League gedurende komend seizoen. Bayern Múnchen is afgelopen seizoen kampioen geworden van Duitsland en strijdt daarom opnieuw om de felbegeerde Champions League onder leiding van Carlo Ancelotti. Dit zal de club doen in een geheel nieuw uitshirt met klassieke kenmerken. We bespreken het hieronder.

Bayern München uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Bayern München shirt voor 2016-2017 is overwegend grijs en bevat een speciaal design met verschillende tinten grijs. Het nieuwe uitshirt van Bayern München is opgedeeld in drie diagonale vlakken. Het vlak aan de rechter bovenkant van het shirt heeft een licht grijze tint, terwijl er een diagonale baan in een iets donkerdere tint van de linker schouder naar de rechter onderkant van het shirt loopt. Daarnaast bevindt zich een nog donkerder grijs vlak. De mouwen hebben een lichte tint grijs. Verder bevat het nieuwe Bayern München uitshirt voor 2016-2017 oranje accenten. Deze oranje accenten komen allereerst terug in de drie strepen van Adidas over de schouders en mouwen. Zowel de binnenkant als de achterkant van de kraag bevat een oranje strip, waarin de leus van de club verwerkt is: ''MIA SAN MIA'' (Wij zijn wie we zijn). Ook de naam van de club op de achterkant van het shirt is oranje. Het nieuwe shirt van Bayern is verder uitgerust met een zwarte v-hals. Op de borst staan traditioneel de logo's van Adidas en de Duitse club. De Duitse kledingsponsor is sinds de jaren '70 verbonden aan de club en deels eigenaar. Boven het logo van de club prijken vier sterren, welke verwijzen naar de 26 kampioenschappen van de club. Hoofdsponsor van Bayern München is TELEKOM. Telekom is sinds 2001 de shirtsponsor van Bayern. Het nieuwe Bayern München uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten oranje Adidas strepen. Ook zijn de logo's van de club en Adidas vertegenwoordigd op de tenues. De kousen van het nieuwe Bayern Múnchen tenue zijn zwart met aan de bovenkant twee horizontale banen in het grijs. In de bovenste band zijn de drie oranje verticale strepen van Adidas verwerkt. Op de kousen staan ook het logo van de Duitse kledingsponsor uit Herzogenaurach en de initialen van de Rekordmeister: FCB.  Vanaf nu spelen sterren als Robben, Lewandowski, Ribery, Costa, Martinez, Alonso, Alaba of andere sterren in dit shirt. Het nieuwe tenue is uitgerust met de Climacool technologie van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht. Check ook het eerder gelanceerde Bayern München thuisshirt voor 2016-2017.

Bayern München voetbalshirt kopen

Het nieuwe Bayern München uitshirt 2016-2017 kan je van nu kopen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor kinderen is € 70,-- en voor volwassenen € 85,- € 90,-. De authentic versie van het shirt heeft zelfs een prijs van € 120,-. Dit shirt is uitgerust  met de speciale AdiZero technologie.Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Dit is dezelfde printing als de spelers van de Duitse kampioen op de achterkant van het shirt dragen. Wil je andere producten van Bayern kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Bayern München shirt in de officiële Adidas shop!  (inclusief officiële bedrukking)

of in deze officiële Bayern SHOP 

of in deze Bayern München STORE

Robben -bayern -munchen -uitshirt -2016-2017


Bayer -uitshirt -2016-2017-alaba

Bayern -munchen -uit -shirt -2016-2017