6 januari 2017

Bayern München trainingsshirt 2017

Bayern München en adidas hebben een nieuw trainingsshirt voor 2017 gelanceerd. Dit shirt dragen de spelers van de Rekordmeister tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden van januari 2017 tot en met mei 2017. Dit trainingsshirt wordt dus alleen gedragen tijdens de tweede seizoenshelft van 2016-2017. Medio mei worden de nieuwe Bayern München trainingskleding en tenues voor 2017-2018 officieel gelanceerd door de club en de Duitse kledingsponsor. Dit is dus het laatste trainingsshirt van dit seizoen. Hieronder bespreken we het design!

Grijs Bayern München training shirt en tenue 2017

Het nieuwe Bayern München trainingsshirt voor 2017 is overwegend donker grijs (door adidas GRANITE genoemd). Het shirt is gebaseerd op het standaard template, die het merk gebruikt voor de trainingsshirt van 2016-2017. Dit betekent dat de drie strepen van het merk zijn terug te vinden aan de zijkanten van het shirt. Deze zijn zwart. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals, welke aan de achterkant een neon oranje en zwarte lijn bevat. Op de rechter borst prijkt het logo van adidas in het wit, terwijl de andere borst het logo van de club bevat, inclusief de vier kampioenssterren. De sterren verwijzen naar de 26 kampioenschappen van de club. De achterkant van het shirt bevat aan de onderkant nog een speciaal detail. Hier is namelijk de leus van de club verwerkt in het fel oranje: ''Mia San Mia'' (Wij zijn wie we zijn). Het nieuwe trainingstenue van de Duitse kampioen kan perfect gecompleteerd worden door het zwarte trainingsbroekje van de club, waarop ook de logo's van de club prijken. Check hieronder de foto's van het nieuwe trainingsshirt en tenue voor 2017, welke vanaf nu door sterren als Robben, Lewandowksi, Boateng, Costa, Müller en andere sterren gedragen wordt. Check ook het pas gelanceerde, revolutionaire ZNE trainingsjack van de club.

Alle Bayern München trainingskleding voor 2017 is uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Bayern München trainingsshirt kopen

Het nieuwe Bayern München trainingsshirt voor 2017 kan je vanaf per direct kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor KIDS is € 39,95 en voor volwassenen € 44,95. Wil je andere producten van de Duitse club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. Directe levering gegarandeerd en gratis verzending!

Koop het nieuwste Bayern München training shirt in deze SHOP!


Bayern -training -shirt -2017
Bayern -trainingsshirt -2017