25 mei 2016

Bayern München trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe Bayern München trainingsshirt voor 2016-2017 is officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Adidas. In dit nieuwe shirt trainen de spelers van die Rekordmeister ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2016-2017. Het nieuwe shirt heeft in vergelijking met vorig seizoen een nieuwe kleur en nieuw template. We bespreken het design van het nieuwe Bayern München trainingsshirt hieronder.

Oranje Bayern München trainingstenue 2016-2017

Het nieuwe Bayern München Adidas trainingsshirt voor het seizoen 2016-2017 is oranje en gebaseerd te zijn op het Condivo Adidas 16 template. Dit betekent dat het shirt voorzien is van een v-hals met aan de achterkant twee lijnen. Deze twee banen zijn op het nieuwe training shirt van Bayern München zwart en grijs. De drie strepen van Adidas staan op dit shirt niet meer op de schouders en mouwen, maar lopen over de zijkanten van het shirt. Behalve de kleur van het shirt zijn er verder weinig opvallende accenten. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Adidas, welke al sinds 1965 kledingsponsor is van de Duitse club en onlangs werd het contract tot maar liefst 2030 verlengd. De andere borst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Allianz Arena. Boven dit logo prijken drie sterren, welke verwijzen naar de 26 kampioenschappen van de club. Vier sterren is het maximum aantal sterren dat een club boven het logo kan dragen in Duitsland. In Duitsland is Bayern München de enige club die vier sterren heeft. Het nieuwe Bayern München trainingstenue kan gecompleteerd worden door een grijs trainingsbroekje met aan de bovenkant een subtiele oranje lijn. De zijkanten van dit voetbalbroekje bevatten weer grijze Adidas strepen. Ook de logo's van de club en haar kledingsponsor staan op de broekjes. Uiteraard zijn de trainingstenues uitgerust met de Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt van Bayern München, waarin sterren als Robben, Costa, Lewandowski, Müller, Alaba, Alonso, Boateng, Götze en nog meer sterren vanaf 2016-2017 zullen schitteren. 

Oranje Bayern München trainingsshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe en flitsende oranje trainingsshirt van Bayern München voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor zowel kinderen als volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 44,95 en voor kinderen € 39,95. De shorts hebben een prijs van € 34,95. Check ook andere beschikbare producten van de club in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd. Of laat je voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking!

Koop de nieuwste Bayern München trainingskleding in de officiële Adidas shop

of in deze Bayern München shop

of in de officiële Bayern STORE (net ietjes goedkoper)

Bayern -munchen -training -shirt -oranje