6 januari 2017

Bayern München trainingspak 2017

Bayern München en adidas hebben een nieuw trainingspak voor 2017 bekend gemaakt. Dit trainingspak dragen de spelers tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden in de tweede seizoenshelft. Dit nieuwe pak wordt dus gedragen van januari 2017 tot mei 2017. Medio mei 2017 worden de nieuwe trainingscollectie en de nieuwe tenues voor 2017-2018 gelanceerd. Dit is dus het laatste pak dat de spelers van de Rekordmeister dit seizoen zullen dragen. Het nieuwe trainingspak bestaat uit een training top en een strakke trainingsbroek. We bespreken hieronder het design!

Grijs Bayern München training sweater en trainingsbroek 2017

De training sweater van Bayern München voor 2017 is komend half jaar overwegend grijs (door adidas GRANITE genoemd). Verder is de trainingssweater gebaseerd op het standaard template van adidas voor dit seizoen. Dit betekent dat de adidas trademark strepen op de zijkanten van de sweater staan. Deze zijn zwart. Verder wordt de training top gekenmerkt door de hoge hals. Opvallend aan de tops van adidas is het design van de mouwen. Deze ''stoppen'' op driekwart van de mouwen en worden afgesloten door een fel oranje en grijze lijn. Van daaruit loopt een strakkere sleeve uit de mouwen. Deze heeft duimgaten, zodat het net lijkt alsof je een handschoen aan hebt. Dit zorgt ook nog eens voor een strakkere pasvorm. Op de borst van de sweater prijken de logo's van adidas en de club. De vier sterren boven het logo van Bayern verwijzen naar de 26 kampioenschappen van de club.

De trainingsbroek van het pak is donkerder grijs dan de sweater en bevat aan de zijkanten ook de drie adidas stripes. Bovendien staan de logo's van adidas en Bayern München op de broek en zijn de zijkanten van de TECH trainingsbroek uitgerust met twee zakken. De trainingsbroek heeft een strakke pasvorm en is aan de onderkant uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Het nieuwste adidas Bayern München trainingspak voor 2017 bestaat verder voor 100% uit polyester en is uitgerust met het Climacool of Climalite systeem van het sportmerk, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe pak waarin vanaf nu sterren als Robben, Lewandowski, Müller, Alaba, Boateng, Costa en andere spelers zullen schitteren. Check ook het nieuwe Z.N.E. Bayern München trainingspak!

Grijs Bayern München trainingspak kopen

Het nieuwe trainingspak van Bayern München voor 2017 kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande shop. De sweater en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De training sweater heeft een prijs van € 74,95 voor volwassenen en € 64,95 voor kinderen. De trainingsbroek heeft een prijs van € 49,95 voor volwassenen en € 44,95 voor kinderen. Wil je andere Bayern München producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd en GRATIS VERZENDING!

Scoor het nieuwe Bayern München trainingspak per direct in deze SHOP!

Bayern -munchen -trainingspak -2017