13 mei 2016

Bayern München thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Bayern München shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door Bayern München en kledingsponsor Adidas. Op 11 mei zal Bayern München in de thuiswedstrijd tegen Hannover 96 het nieuwe thuisshirt in gebruik nemen. Het nieuwe Bayern München thuisshirt draagt Der Rekordmeister in het seizoen 2016-2017 tijdens Bundesliga, DFB Pokal en Champions League thuiswedstrijden in de Allianz Arena. Ook dit Bayern München voetbalshirt kent zoals traditie een klassiek design. De drie adidas trademark strepen kennen echter wel een andere bestemming.

Bayern München thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Bayern München thuisshirt 2016-2017 is weer overwegend rood. Het shirt wordt gekenmerkt door horizontale dunne strepen over het voetbalshirt. Deze strepen worden ook wel pinstripes genoemd. Verder bevat het voetbalshirt van Der Rekordmeister veel witte details. Deze witte details komen terug in de klassieke polo kraag van het shirt, in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de drie strepen van Adidas. Deze drie strepen staan vanaf komend seizoen voor het eerst in de geschiedenis niet meer op de schouders en mouwen, maar lopen verticaal over de zijkanten van het voetbalshirt. Dit is ook bij de voetbalshirts van de Euro 2016 landen, waarvan het Duitse sportmerk kledingsponsor is, het geval. De rechter borst is uitgerust met het logo van Adidas en de andere borst bevat het logo van Bayern met daarboven vier gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar de 26 kampioenschappen van de club. In Duitsland zijn vier sterren het maximum aantal sterren die boven het logo gedragen worden. Een club mag vier sterren boven het logo plaatsen wanneer het meer dan 20 keer kampioen is geworden. Het logo van shirtsponsor Telekom versiert het midden van het shirt en de leus van de club (Mia San Mia – Wij zijn wie we zijn) staat op de achterkant van het voetbalshirt, onder de klassieke kraag. De achterkant van het nieuwe Bayern München thuisshirt bevat ook de naam van de club in het wit. Het nieuwe Bayern München tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met rode logo's van Adidas en Bayern München. De laatste keer dat het Bayern München thuistenue werd gecompleteerd door een wit voetbalbroekje was in het seizoen 2005-2006. Langs de zijkanten van het broekje lopen rode adidas trademark strepen. Het nieuwe tenue wordt bovendien gecompleteerd door rode kousen. Check hieronder foto's van het nieuwe voetbalshirt van Bayern München. Aankomend weekend zullen al sterren als Robben, Müller, Götze, Costa, Alonso, Alaba schitteren in dit nieuwe voetbalshirt. De nieuwe Bayern München voetbalshirts voor 2016-2017 zijn door Adidas uitgerust met het Adidas Climacool systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook meer informatie over het nieuwe Bayern München uitshirt 2016-2017.

Bayern München voetbalshirt kopen

Het nieuwe Bayern München thuisshirt 2016-2017 kan je nu kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 70,-- en voor volwassenen € 85,- € 90,-. De authentic versie van het shirt heeft zelfs een prijs van € 120,-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Dit is dezelfde printing als de spelers van de Duitse kampioen op de achterkant van het shirt dragen. Wil je andere producten van Bayern kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Bayern München thuis shirt voor 2016-2017 in deze officiële SHOP  (inclusief officiële bedrukking)

of in de de officiële Adidas shop!  (inclusief officiële bedrukking)

 of in deze Bayern München STORE

 

Bayern München Thuisshirt 2016-2017

Bayern München Thuisshirt 2016-2017 2

Bayern München Thuisshirt 2016-2017 3

Bayern München Thuisshirt 2016-2017 4

Bayern München Thuisshirt 2016-2017 5