7 januari 2017

Bayern München presentatiepak 2017

Bayern München draagt vanaf nu ook een geheel nieuw presentatiepak. Deze is vandaag namelijk gelanceerd door adidas en de Duitse club. Het presentatiepak wordt door de spelers van de club gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en het verblijf in het hotel. Bovendien wordt het pak vaak door de spelers gedragen wanneer zij de pers te woord staan. Dit nieuwe trainingspak wordt door de spelers alleen gedragen van januari 2017 tot mei 2017. Dit is het laatste pak voor dit seizoen. Medio mei wordt de nieuwe collectie voor 2017-2018 door Bayern München en adidas gelanceerd. We bespreken hieronder het design van het nieuwe presentatie trainingspak van de club.

Grijs Bayern München presentatiepak 2017

Het presentatiepak van Bayern München voor 2017 bestaat uit een trainingsjack met capuchon en een trainingsbroek / presentatiebroek. Het trainingsjack is overwegend grijs (door adidas GRANITE genoemd) en bevat oranje accenten in de binnenvoering en zwarte accenten in de kraag. De drie strepen van adidas zijn te vinden aan de zijkanten van het trainingsjack en op de borst prijken de logo's van de club en FC Bayern München. De zijkanten van het trainingsjack zijn uitgerust met twee zakken en verder staat de leus van de club op de achterkant van het trainingsjack: ''Mia San Mia'' (We zijn wie we zijn). Het nieuwe presentatiepak wordt gecompleteerd door een grijze trainingsbroek. Deze donker grijze trainingsbroek bevat aan de zijkanten drie adidas trademark strepen en op de broek staan ook de logo's van de club en adidas. Ook de trainingsbroek is uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Kenmerkend aan de trainingsbroek zijn ook de ritsen aan de onderkant van de broek. Hierdoor kan je de presentatiebroek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit doen. Check hieronder het nieuwe Bayern München presentatiepak voor 2017 en check ook het nieuwe Bayern München trainingspak, dat vandaag gelanceerd is.

Alle Bayern München trainingskleding is uitgerust met het adidas Climalite of Climacool systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In dit nieuwe presentatiepak zijn vanaf nu sterren als Lewandowski, Robben, Müller, Costa, Alaba, Boateng en andere sterren te zien.

Bayern München presentatiepak kopen

Het nieuwe Bayern München presentatiepak voor 2017 kan je per direct kopen in de onderstaande shops. Het jack en de presentatiebroek kunnen los van elkaar gekocht worden voor zowel kinderen en volwassenen. De prijs van het trainingsjack voor volwassenen is € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De prijs van de presentatiebroek is voor volwassenen € 59,95 en voor kinderen € 49,95. De totale prijs van het trainingspak voor volwassenen is dus € 134,90 en voor kinderen € 114,90. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. GRATIS VERZENDING EN DIRECTE LEVERING!

Scoor het nieuwe Bayern München trainingspak per direct in deze SHOP!

Bayern -munchen -presentatiepak -2017