18 mei 2017

Bayern München presentatiepak 2017-2018

De waanzinnige nieuwe FC Bayern Munchen thuiscollectie is gebaseerd op het thuistenue uit '73-'74 en zo ook dit nieuwe Bayern Munchen presentatiepak. Ook dit jaar speelt de Rekordmeister in de kleding van Adidas en dit zal zeker nog tot 2030 zo blijven. Het presentatiepak wordt door de spelers van FC Bayern gedragen op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijddagen voordat de spelers het tenue aantrekken om ten strijde te trekken op het veld. Voordat de Bayernse helden de kicksen onderbinden lopen ze in dit pak het stadion binnen. Helden zoals Robben, Lewandowski, Müller, Boateng en Ribery zullen te bewonderen zijn in dit presentatiepak. Het nieuwe pak bestaat dit jaar uit een rood trainingsjack en een marine blauwe broek. Check hieronder alle informatie over het nieuwe Bayern Munchen presentatiepak!

Bayern München presentatiejack en broek 2017-2018

Het nieuwe Bayern Munchen presentatiepak voor 2017-2018 is in stijl met het thuistenue van FC Bayern. Deze is gebaseerd op het tenue uit de jaren '70. Het presentatiejack is traditietrouw voorzien van een rode kleur. Het jack van de Duitse kampioen bevat een capuchon en de mouwen zijn tot halverwege voorzien van de drie witte adidas strepen. Het jack bevat twee dunne horizontale strepen over het midden en aan de onderkant in het marine blauw. Deze kleur komt ook terug op de presentatiebroek. Op de rechter borst prijkt in het wit het adidas logo. Het Duitse sportmerk verzorgt al sinds de jaren '60 de tenues van de Duitse grootmacht. De andere borst bevat het logo van de club en met daarboven vier gouden sterren, welke verwijzen naar de 27 landskampioenschappen van de club. Dit presentatiepak wordt compleet gemaakt met een marine blauwe presentatiebroek. Deze broek bevat aan de zijkanten de drie stripes van adidas en naast het jack is de broek ook uitgerust met twee zakken voorzien van een rits. Op de presentatiebroeken van de Duitse club zijn ook de logo's van Bayern en adidas aanwezig. De onderkant van de pants zijn uitgerust met ritsjes, zodat je de presenatiebroek makkelijk over je schoenen aan en uit kunt doen.

De Bayern München pakken bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Bayern München presenatiepak kopen

Het nieuwe presentatiepak van FC Bayern kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. De training top en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. De prijs van het jack is voor volwassenen € 79,95 en voor kinderen € 69,95. De trainingsbroek heeft een prijs van € 49,95 voor volwassenen en € 49,95 voor kinderen. Wil je andere producten uit de trainingslijn van Bayern Munchen kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering

Koop het nieuwe Bayern presentatiepak deze SHOP!