24 mei 2016

Bayern München presentatiepak 2016-2017

Het nieuwe presentatiepak van Bayern München voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door de club en Adidas. Dit is het pak dat door de spelers gedragen wordt in de voorbereiding op de wedstrijden gedurende 2016-2017. Het presentatiepak is niet het trainingspak dat de spelers dragen tijdens de trainingen, maar wordt alleen gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en het verblijf in het hotel. Vaak wordt dit pak ook gedragen door de staf van de club. We bespreken hieronder het design van dit speciale Bayern trainingspak van Adidas.

Oranje Bayern München trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Bayern München presentatiepak is geheel in stijl van de nieuwe trainingscollectie van de club en bestaat uit een trainingsjack en een broek. Het jack is overwegend oranje en is gemaakt van een woven materiaal. Verder wordt het jack gekenmerkt door een capuchon. De hals van het jack is uitgerust met een subtiele zwarte en grijze lijn. Deze twee kleuren komen ook terug aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst bevat het logo van de Duitse kledingsponsor in het wit. Adidas verzorgt al sinds de jaren '60 de tenues en trainingskleding van de Rekordmeister. De andere borst is uitgerust met het geweven embleem van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Allianz Arena. Boven het logo staan vier sterren, welke verwijzen naar de 26 behaalde kampioenschappen van de club. Verder is het trainingsjack van het presentation suit van de club uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. De zijkanten van het jack bevatten voor het eerst in de geschiedenis de drie trademark strepen van kledingsponsor Adidas. Het nieuwe pak wordt gecompleteerd door een geheel donker grijze (solid grey) trainingsbroek. Ook deze presentatiebroek is uitgerust met twee zakken en bevat de logo's van de club en het Duitse sportmerk. De onderkant van de pijpen zijn uitgerust met subtiele ritsen, waardoor je de broek makkelijk over je schoenen aan en uit kunt doen. De stof waarvan dit pak gemaakt is, is het zogenaamde zachte French terry badstof. Dit is een speciaal polyester. Zoals alle trainingskleding van het merk, is ook dit presentatiepak uitgerust met de Climacool technologie van het merk. Dit systeem zorgt voor ventilatie, vochtafvoer en verkoeling, zodat de spelers in dit pak optimaal kunnen presteren. Check hieronder de officiële foto's van het nieuwe pak welke gedragen wordt door spelers als Müller, Götze, Vidal, Lewandowski, Robben, Costa en andere spelers van de Duitse club!

Bayern München presentatiepak voor kinderen of volwassenen kopen

Het nieuwe Bayern presentatiepak voor 2016-2017 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het pak voor kinderen is € 110,- en voor volwassenen € 120,-. Wil je andere producten van Bayern München kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten van de club in het overzicht hiernaast of hieronder. Of vergelijk de prijzen van deze producten. Directe levering gegarandeerd.

Koop het presentatiepak  in de officiële Adidas shop

of in deze Bayern München STORE (net ietsje goedkoper)

Bayern -munchen -presentatiejack -2016-2017

Bayern -presentatiebroek -2016-2017