11 mei 2015

Bayern München presentatiepak 2015-2016

Tegelijkertijd met het nieuwe Bayern München thuisshirt is ook de nieuwe trainingskleding van Bayern München officieel gelanceerd. Deze trainingskleding wordt door de spelers van Bayern München gedragen in de voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. In dit artikel lichten we de nieuwe presentatiepakken van de Bayern München uit. Deze worden vooral gedragen tijdens het hotelverblijf en tijdens de reis naar de wedstrijden van de club gedurende 2015-2016. Adidas en de Rekordmeister hebben twee pakken gelanceerd, die deze periode gedragen zullen gaan worden. In dit artikel bespreken we beide pakken.

Grijze Bayern München presentatiepak 2015-2016

Het eerste Bayern München presentatiepak is overwegend grijs en wordt gekenmerkt door de glimmende verticale dunne strepen over de borst. Verder is de onderkant van het trainingsjack voorzien van een rode en navy blauwe band. Over de schouders en mouwen lopen witte Adidas trademark strepen en zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zakken. De linker borst is uitgerust met een geborduurd logo van Bayern München met daarboven vier gouden sterren. Deze gouden sterren verwijzen naar de 25 gewonnen landskampioenschappen van Bayern München. De andere borst bevat het logo van Adidas en aan de achterkant van het jack staat de leus van de club: ''Mia San Mia''. Het grijze presentatiepak van Bayern München wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek, waarop ook de logo's van Bayern München en Adidas staan. Over de zijkanten van de broek lopen drie witte Adidas strepen en ook de trainingsbroek is uitgerust met twee zakken. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met elastische boorden, waardoor de broek strak om de benen valt.

Rode Bayern München presentatiepak 2015-2016

Naast het grijze Bayern München presentatiepak mag het geheel rode presentatiepak natuurlijk niet ontbreken in de Bayern München collectie voor het seizoen 2015-2016. Evenals voorgaande jaren hebben Adidas en Bayern München ook een geheel rood presentatiepak gelanceerd. Evenals in het nieuwe Bayern München thuisshirt 2015-2016 zijn in het nieuwe presentatiepak bordeaux rode details verwerkt. Het trainingsjack van het woven pak is overwegend rood en bevat evenals het grijze pak glimmende verticale strepen over de borst. De logo's van Adidas staan op dezelfde plek als op het grijze pak. De Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen zijn bordeaux rood. Ook dit jack is voorzien van twee zakken en op de achterkant staat ook de leus van de club. De trainingsbroek van het rode presentatiepak is bordeaux rood met rode Adidas strepen.

Bayern München presentatiepak 2015-2016 kopen

Check hieronder de foto's van de nieuwe Bayern München presentatiepakken. Deze presentatiepakken kan je vanaf nu kopen in de online Adidas shop voor een bedrag van € 109,95 in volwassen maten en € 89,95 in kindermaten! Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas scoor je nog eens 15% EXTRA KORTING! Directe levering en geen verzendkosten. Check daar ook de nieuwe Bayern München trainingsshirts, training sweaters, trainingspakken, sweat pants en andere Bayern München merchandising.  Of check het overzicht met beschikbare Bayern München producten hiernaast!

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

Grijs -bayern -munchen -presentatiepak -2015-2016 (1)


Rode -bayern -munchen -presentatiepak -2015-2016 (2)