16 mei 2016

Bayern München keepersshirt 2016-2017

Het nieuwe Bayern München keepersshirt voor 2016-2017 van onder andere Manuel Neuer is vandaag officieel bekend gemaakt door Bayern München en kledingsponsor Adidas. In dit keepersshirt werkt Neuer de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden af in de Allianz Arena in München gedurende 2016-2017. Het nieuwe keepersshirt dat ook gedragen zal worden door Ulreich en Starke heeft het bekende template welke voor alle keepersshirts door Adidas wordt gebruikt voor 2016-2017. We bespreken hieronder het design van het nieuwe tenue van de keepers van de Duitse Rekordmeister.

Bayern München keeper shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe keepersshirt van Bayern München voor 2016-2017 is overwegend navy blauw en bevat een wat hogere ronde hals. Verder wordt het nieuwe shirt van de keepers van de club gekenmerkt door het design van flitsende en glimmende blauwe ruiten over de schouders en mouwen. Hiermee is het nieuwe shirt van Neuer, Ulreich en Starke gebaseerd op het Adidas Onore 16 template. Dit is het template van vrijwel alle Adidas keepersshirts voor 2016-2017. De strepen van Adidas hebben dit seizoen een nieuwe plaats op het shirt gekregen. Deze staan namelijk niet meer op de schouders en mouwen, maar zijn verplaatst naar de zijkanten van het shirt. Op het nieuwe keepersshirt van Bayern zijn deze rood. Op de linker borst van het nieuwe Bayern keeperstenue staat het logo van de club met daarboven vier sterren, welke verwijzen naar de 26 kampioenschappen van de club. De andere borst bevat het logo van kledingsponsor Adidas, welke al sinds de jaren '60 verbonden is aan de club. Op het midden van het keepersshirt staat het logo van Telekom. Op de achterkant van het nieuwe keepersshirt van Neuer is nog een speciaal detail te vinden. Hier staat namelijk de leus van de Duitse club: ''Mia San Mia'' (We zijn wie we zijn). Deze tekst is verwerkt in twee horizontale banen in de kleuren van het keepersshirt (rood en blauw). De achterkant van het shirt bevat bovendien de naam van de club. Het nieuwe keeperstenue van Bayern München wordt gecompleteerd door een blauw short met aan de zijkanten rode Adidas strepen. Op de keepersbroekjes staan ook de logo's van de club en Adidas. De kousen hebben ook een blauwe en rode kleurencombinatie. Check hieronder de foto's van het nieuwe keepersshirt van de club die in 2016-2017 onder leiding staat van Carlo Ancelotti. Deze tenues zijn door Adidas uitgerust met het Climacool systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van de club optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Bayern München thuisshirt voor 2016-2017.

Bayern München keepersshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Bayern München keepersshirt van Neuer voor 2016-2017 kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 100,- en voor kinderen € 75,-. Hier kan je het shirt ook laten voorzien van de officiële Bayern München bedrukking van jouw favoriete keeper of eigen naam en nummer. Wil je andere Bayern München producten kopen? Check dan de shirts en trainingskleding hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Bayern München keepersshirt in de de officiële Adidas shop!

of in de grootste Bayern München shop (inclusief officiële bedrukking)

of in deze Bayern München STORE


Bayern -munchen -keepersshirt -2016-2017

Bayern -munchen -keeper -shirt -2016-2017