10 juli 2015

Bayern München keepersshirt 2015-2016

Bayern München heeft inmiddels twee keepersshirts voor 2015-2016 gelanceerd. Tegelijkertijd met de nieuwe thuisshirts van Bayern München voor het seizoen 2015-2016 werd het keepersshirt voor de thuiswedstrijden gelanceerd. In dit keepersshirt spelen sterren als Neuer en Reina de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League thuiswedstrijden in de Allianz Arena in München gedurende het seizoen 2015-2016. Tegelijkertijd met het nieuwe uitshirt van dit seizoen werd ook het nieuwe Bayern München keepersshirt voor de uitwedstrijden in 2015-2016 gelanceerd.

Bayern München keepersshirt thuis 2015-2016

Het nieuwe keepersshirt van Bayern München voor 2015-2016 is overwegend licht blauw met navy blauwe accenten. Deze navy blauwe accenten komen terug in een v-design onder de ronde hals van het shirt en in de Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen. De onderkant van het shirt bevat een navy blauwe band met daarin de diamantjes en de details van de Bavaria vlag, welke ook in het logo van Bayern München zijn verwerkt. Verder bevat het keepersshirt van Bayern München weinig opvallende details. De linker borst bevat het logo van Bayern München met daarboven vier gouden sterren, welke refereren aan de 25 Bundesliga kampioenschappen van de club en de andere borst bevat het logo van Adidas. Hoofdsponsor Telekom versiert het midden van het voetbalshirt. Speciaal aan het nieuwe keepersshirt is dat deze is gebaseerd op legendarische keepersshirts die Oliver Kahn en Sepp Maier als keeper van Bayern München droegen tijdens de jaren '90 en '70. Ten tijde van de periode van Oliver Kahn bij Bayern München was Opel nog de hoofdsponsor van de Rekordmeister en tijdens de jaren '70 waren de shirts nog sponsorloos. Op de achterkant van het nieuwe keepersshirt van Bayern München staat overigens de naam van de club, evenals de leus: ''Mia San Mia''. Het nieuwe Bayern München keeperstenue wordt gecompleteerd door een navy blauw short met aan de zijkanten licht blauwe Adidas trademark strepen. Ook de logo's van Adidas en Bayern München zijn vertegenwoordigd op de shorts. De kousen zijn geheel licht blauw met drie navy blauwe Adidas strepen aan de bovenkant. Ook de initialen van de club staan op de kousen.

Bayern München keepersshirt uit 2015-2016

Het Bayern München keepersshirt 2015-2016 voor de uitwedstrijden is geheel rood, waarbij de borst en de mouwen van het shirt een donkerdere tint rood hebben dan daaronder het geval is. Ook bevat de onderkant van dit shirt een bordeaux rode band met daarin de Bayern München diamanten. Verder is het rode keepersshirt uitgerust met een ronde hals met daaronder een v-design. De Adidas trademark strepen op dit keepersshirt zijn wit en de logo's van de club, Adidas en Telekom staan op dezelfde plek als op het keepersshirt voor de thusiwedstrijden. Het tenue wordt gecompleteerd door een rood keepersbroekje en rode kousen.

Bayern München keepersshirt 2015-2016 kopen

Check hieronder de foto's van het nieuwe Bayern München keepersshirt 2015-2016. Dit keepersshirt kan je vanaf nu zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de officiële Bayern München shop van Adidas. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 89,95 en de prijs van het shirt in kindermaten is € 69,95. Inclusief  de officiële bedrukking van sterren als Neuer en Reina of een eigen naam en nummer. Check daar ook het nieuwe thuisshirt en andere Bayern München merchandsing. Of check het overzicht met beschikbare Bayern München producten hiernaast! Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Bayern Munchen Keepersshirts 2015-2016

Rode -bayern -munchen -keepersshirt -2015-2016

Bayern München Keepersshirt 2015-2016