23 juni 2016

Bayern München joggingspak 2016-2017

Het nieuwe Bayern München joggingspak voor 2016-2017 is ook inmiddels bekend. Dit sweat pak dragen de spelers van de Duitse club ''off pitch''. Dit betekent dat het joggingspak door de spelers van de Rekordmeister wordt gedragen wanneer de spelers op de club aanwezig zijn en niet trainen of een wedstrijden spelen. Het nieuwe Bayern München sweat trainingspak is geheel in stijl van de clubkleuren van de Duitse club. We bespreken het hieronder.

Rood/grijs Bayern München joggingspak 2016-2017

Het joggingspak van Bayern München bestaat uit een zip sweater en een speciale joggingsbroek. De zip sweater is geheel rood (true red door Adidas genoemd) en bevat een capuchon met touwtjes. Verder is het vest uitgerust met witte trademark strepen van Adidas aan de zijkanten en staan op de borst de logo's van de club en Adidas. Boven het logo van Bayern staan vier sterren, welke verwijzen naar de 26 Bundesliga kampioenschappen van de club. De zijkanten van het fleece jack zijn uitgerust met twee zakken met een rits. Het joggingspak van Bayern wordt gecompleteerd door een grijze trainingsbroek. Ook deze joggingsbroek bestaat voor 70% uit katoen en 30% uit polyester en is uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. De logo's van Adidas en de club staan ook in het grijs op de joggingsbroek en de onderkant van de broek is uitgerust met een extra band, zodat deze strak om de enkels vallen. Check hieronder de foto van het nieuwe Bayern München joggingspak voor 2016-2017, welke gedragen wordt door sterren als Robben, Lewandowski, Müller, Alaba, Costa, Ribery en nog meer sterren van de Duitse club.

Bayern München joggingspak 2016-2017 kopen

Het nieuwe joggingspak van Bayern München kan je per direct kopen in de onderstaande shop. De prijs van de 3 stripes hoodie is € 64,95, terwijl de joggingsbroek een prijs heeft van € 54,95. Het pak heeft dan in totaal een prijs van € 119,90. Voor kinderen, little boys en baby's is dit pak(je) goedkoper. Wil je andere producten van de Duitse club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending! 

Koop het nieuwe Bayern München pak in de officiële Adidas SHOP!

Bayern -munchen -joggingspak -2016-2017