26 augustus 2015

Bayern München Champions League presentatiepak 2015-2016

Het nieuwe Bayern München Champions League presentatiepak is vandaag officieel gelanceerd door de Duitse club en kledingsponsor Adidas. Dit pak wordt door de spelers van de Duitse kampioen gedragen in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. Dit pak wordt vooral gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en het verblijf in het hotel voorafgaande aan de CL wedstrijden. Om deze reden wordt het pak ook wel het buspak of hotelpak genoemd. Eerder lanceerde de club al een pak dat vooral gedragen wordt in de voorbereiding op de Bundelisga en DFB Pokal wedstrijden. Het nieuwe pak heeft een opvallende kleur!

Bayern München CL presentatiepak 2015-2016

Het nieuwe Bayern München Champions League trainingspak 2015-2016 heeft namelijk een roze of fel rode trainingsjack en wordt gekenmerkt door het design van golven over het jack. Verder bevat het jack blauwe accenten, welke te vinden zijn in de drie strepen van de Duitse kledingsponsor over de schouders en mouwen en in een band aan de onderkant van het trainingsjack. Verder is het jack uitgerust met twee zaken met een rits aan de zijkanten. De linker borst is uitgerust met het logo van de Duitse kampioen. Daarboven staan vier gouden sterren, welke refereren naar de 25 behaalde kampioenschappen. Zoals op alle Champions League trainingskleding van Adidas staat het logo van Adidas niet op de rechter borst, maar op de achterkant van het jack. Het logo van het kampioenenbal staat namelijk op de linker borst. Het Bayern München pak wordt gecompleteerd door een blauwe trainingsbroek met aan de zijkanten felle Adidas strepen. Ook op de broek zijn de logo's van de CL en de club vertegenwoordigd. Bovendien is de onderkant van de trainingsbroek uitgerust met ritsen, zodat je de broek makkelijk uit kan doen over je schoenen. Aan de bovenkant van de broek zijn ook weer twee zakken te vinden. Het nieuwe pak is perfect om in te trainen, maar ook om in de vrije tijd te dragen. Het pak bestaat namelijk voor 100% uit een woven polyester en is uitgerust met de Adizero Climacool technologie, welke zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht. Het nieuwe Bayern München Champions League trainingspak wordt onder andere gedragen door sterren als Müller, Robben, Ribery, Vidal, Lewandowski, Alaba en Götze. Eerder lanceerde de club al een ander Bayern München presentatiepak voor 2015-2016.

Bayern München Champions League presentatiepak

Het roze Bayern München CL trainingspak kan je voor kinderen en volwassenen vanaf nu kopen in de hieronder genoemde shops. De prijs van het pak in volwassen maten is € 110,- en de prijs van het pak in kindermaten is € 90,-. Directe levering en gratis verzending. Check ook andere beschikbare Bayern München producten in het overzicht hiernaast.

Koop het Bayern Champions League pak in de online Bayern München Adidas shop

of in de online Bayern München voetbalshop!

Bayern -munchen -presentatiepak -2015-2016-champions -league

Bayern -munchen -cl -presentatiepak -2015-2016