16 augustus 2015

Bayern München Champions League trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe Bayern München Champions League trainingsshirt voor 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de kampioen van Duitsland. In dit trainingsshirt werken sterren als Lewandowski, Robben, Alaba, Ribery, Götze, Alonso en Vidal de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden. Het nieuwe trainingsshirt is tegelijkertijd met het nieuwe presentatiepak en Champions League uitshirt van de club. Het nieuwe shirt heeft een opvallende kleur!

Bayern München CL trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe Bayern München CL trainingsshirt is namelijk overwegend fel rood/ roze en bevat een print van golven over het gehele shirt. Dit is hetzelfde design als het nieuwste Manchester United en Juventus Champions League shirt. Verder bevat het trainingsshirt van die Rekordmeister zwarte Adidas strepen over de schouders en mouwen bevatten de onderkant van de mouwen een zwarte subtiele lijn. Verder staat het Champions League logo op de rechter borst. Op alle nieuwe Bayern München trainingskleding staat niet ,zoals het gebruikelijk het geval is, het logo van Adidas op de rechter borst maar het logo van de CL. Het logo van de Duitse kledingsponsor is verplaatst naar de achterkant van het shirt. De linker borst bevat het logo van de club, inclusief de gouden sterren ter ere van de 25 kampioenschappen van de club. Verder staat op de linker mouw nog de bekende leus van de Duitse club die onder leiding staat van Pep Guardiola: ''Mia San Mia''. Dit betekent ''We zijn wie we zijn''. De trainingsshirts zijn door Adidas geproduceerd en bestaan voor 100% uit polyester. Bovendien zijn de shirts uitgerust met de Adidas Climacool technologie, welke zorgt voor ventilatie en afvoer van zweet. Eerder lanceerde Bayern München al andere trainingsshirts voor 2015-2016. Check hieronder de foto's van het nieuwe Champions League trainingsshirt.

Bayern München trainingsshirt kopen

Het nieuwe Bayern München CL trainingsshirt 2015-2016 voor kinderen en volwassenen kan je vanaf begin september 2015 kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 43,- en voor kinderen € 35,-. Check hieronder de beschikbare shops. Directe levering en gratis verzending! Check ook de andere beschikbare Bayern München producten in het overzicht hiernaast!

Koop het Bayern Champions League pak in de online Bayern München Adidas shop of in de online Bayern München voetbalshop!

Bayern -munchen -cl -trainingsshirt -2015-2016

Bayern -munchen -cl -trainingsshirt -2015-2016-b