31 augustus 2016

Bayern München en Adidas lanceren Champions League presentatiepak 2016-2017!

Bayern München en Adidas hebben het Champions League presentatiepak 2016-2017 gelanceerd. Dit Bayern München presentatiepak maakt onderdeel uit van de nieuwste Adidas Champions League trainingslijn. Deze lijn is diverse presentatiepakken, trainingspakken en trainingsshirts van clubs als Bayern München, Juventus en Real Madrid rijk. Het Bayern München Champions League presentatiepak 2016-2017 wordt in dit seizoen gedragen in aanloop naar Champions League thuis- en uitwedstrijden. Spelers als Lewandowski, Vidal, Alaba, Robben, Boateng, Hummels en Costa zullen het presentatiepak dragen. Hieronder bespreken we het design en de bijbehorende details van dit pak.

Rood Bayern München Champions League presentatiepak 2016-2017

Bayern München en Adidas hebben als hoofdkleur voor dit presentatiepak voor rood gekozen, hetgeen nijgt naar bordeaux rood. Het Bayern München presentatiepak kent ook witte en bordeaux rode details. Opvallend is de aanwezige rode capuchon op het presentatiejack. De capuchon is voorzien van trekkoorden, zodat deze geheel naar wens gedragen kan worden. Ook de rits is rood, evenals het elastische boord aan de onderkant van het jack. Dit boord is echter wel bordeaux rood van kleur. Verder bevat het presentatiejack van Die Rekordmeister het clublogo op de linkerborst. Dit logo is voorzien van 4 gouden kampioenssterren, verwijzend naar de 26 verzamelde landskampioenschappen. Op de rechterborst komt bovendien een wit Champions League logo terug. Bovendien versierd een wit Adidas logo de bovenkant van de linkermouw. De Bayern München Champions League presentatiebroek 2016-2017 is tevens rood van kleur. De broek bevat zakken aan de zijkanten en ook de logo's van Bayern München en de Champions League komen terug. De Bayern München presentatiebroek valt wijder uit dan de trainingsbroek 2016-2017. Ook bestaat het uit dobby, 100% polyester. De Champions League trainingsbroek voor dit seizoen bestaat echter uit fleece, 100% gerecycled polyester. Het grote verschil is dat de presentatiebroek meer waterafstotend is, terwijl de trainingsbroek je meer warm houdt.

Het nieuwe Champions League presentatiepak van Bayern München is uitgerust met de Adidas Climalite technology. Deze technologie voert het zweet weg van je huid. Check hieronder de foto's van het nieuwe presentatiepak. 

Rode Bayern München presentatiepak kopen

Het Champions League presentatiepak van Bayern München voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. Let op: het pak bestaat uit twee losse items. Het presentatiejack heeft een prijs van € 79,95 en de presentatiebroek een prijs van € 59,95. Het pak is tevens in kindermaten gelanceerd. Het jack voor kinderen heeft een prijs van € 64,95 en de broek een prijs van € 49,95. Wil je andere Bayern producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen van de producten. Of laat je Bayern voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking.

Koop het nieuwe Bayern München Champions League presentatiepak voor 2016-2017 in de officiële Adidas shop!  (inclusief officiële bedrukking)

 of in deze Bayern München STORE

of  deze officiële SHOP

Bayern Munchen CL Presentatiepak 2016-2017

Bayern Munchen CL Presentatiepak 2016-2017 2

Bayern Munchen CL Presentatiepak 2016-2017 3