6 mei 2017

Bayern München Bundesliga 2017 kampioens t-shirt en cap

Bayern München sleepte afgelopen week het 27ste Bundesliga kampioenschap binnen. Het is inmiddels traditie dat de club en kledingsponsor adidas een speciale collectie rondom het kampioenschap van de club lanceren. Ook dit jaar is dat het geval. De nieuwe kampioens t-shirts en caps van Bayern München staan niet alleen in het teken van het 27ste kampioenschap, maar vooral ook in het teken van het vijfde kampioenschap op rij.

Het nieuwe Bayern München adidas kampioens t-shirt is geheel in stijl van de clubkleuren van Bayern München. Het shirt is namelijk rood met een ronde hals. Op de rechter borst prijkt het adidas performance logo en de andere borst bevat het logo van FC BAYERN met daarboven de vier sterren. In Duitsland mogen er vier sterren boven het logo gedragen worden wanneer een club twintig keer of meer kampioen is geworden. Dit is het maximum aantal sterren die een club boven het logo kan dragen. Momenteel is er nog geen regeling over het vereiste aantal kampioenschappen voor een vijfde ster. Een hand met vijf vingers komt dan wel weer terug op het midden van het t-shirt. Deze vingers symboliseren de vijf kampioenschappen op rij. De jaartallen van deze kampioenschappen staan ook op het t-shirt: 2013-2014, 2015, 2016 en 2017. Op het t-shirt is bovendien de leus van de Rekordmeister verwerkt: ''MIA SAN MIA.''

De kampioenscap of pet van Bayern München heeft dezelfde stijl als het t-shirt. Hierop staan ook drie adidas trademark strepen en de tekst: ''DEUTSCHER MEISTER.'' De hand is aan de zijkant van de pet te vinden en jaartallen en het logo van de club staan ook op de voorkant van de cap!

Fan van Bayern München, dan mogen deze collectors items niet in je collectie ontbreken. De prijs van het t-shirt is € 29,95 en van de cap € 24,95. Directe levering gegarandeerd. Andere Bayern München producten kopen? Check het overzicht hiernaast of hieronder!

Scoor deze Bayern München kampioenscollectie in deze SHOP!