19 augustus 2015

Bayern München anthem trainingsjack 2015-2016

Het nieuwe Bayern München anthem jack voor 2015-2016 is inmiddels ook bekend. Met de start van de groepsfase van de Champions League mogen we dit trainingsjack niet ongemoeid laten. Het jack wordt namelijk door de spelers van Bayern München gedragen wanneer het Champions League anthem/ lied wordt afgespeeld voorafgaande aan de Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. Bovendien wordt het nieuwe Bayern München anthem jack gedragen wanneer de spelers het veld betreden voorafgaande aan de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden in de Allianz Arena gedurende 2015-2016. Het nieuwe jack is geheel in stijl van de clubkleuren van de club, maar vooral in stijl van de kleuren van het nieuwe thuisshirt van die Rekordmeister.

Rood Bayern München trainingsjack 2015-2016

Het nieuwe Bayern München anthem jack is geheel rood en is verder evenals het nieuwe Bayern München thuisshirt uitgerust met bordeaux rode accenten. De bordeaux rode accenten komen terug in de Adidas strepen over de schouders en mouwen en bovendien in een band aan de achterkant van het jack. De rechter borst bevat het logo van Adidas in het wit en de andere borst bevat het Bayern München logo. Boven dit logo staan vier sterren, welke verwijzen naar de 25 landskampioenschappen van de club. Verder wordt het jack gekenmerkt door het diagonale borstzakje over de rechter borst. Deze is uitgerust met een rits en ook de zijkanten van het trainingsjack van Bayern zijn uitgerust met een rits met zakken. Check hieronder de foto'van het nieuwe trainingsjack die sterren als Robben, Müller, Lewandowski, Alonso, Vidal en Ribery dragen wanneer zij het veld betreden voorafgaande aan de CL wedstrijden dit seizoen. Deze jacks bestaan voor 100% uit gereclycled olyester en zijn zowel ideaal om in te trainen als om als vrijetijdskleding te dragen.

Bayern München anthem jack kopen

Het nieuwe Bayern München anthem trainingsjack 2015-2016 kan je voor kinderen en volwassenen kopen in de online Bayern München shop van Adidas en de Bayern München voetbalshop. De prijs van het jack in volwassen maten is € 80,- en voor kinderen € 70,-. Directe levering en gratis verzending! Check bovendien de beschikbare Bayern München producten in het overzicht hiernaast.

Deel ook je mening over het nieuwste Bayern München jack hieronder!

Bayern -munchen -anthem -trainingsjack -2015-2016