Het nieuwe Bayern München 3e shirt of Champions League uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de Duitse kampioen en Adidas. In dit nieuwe shirt van Bayern speelt de Duitse vooral de uitwedstrijden in het kampioenenbal en in de DFB Pokal. Bovendien worden er in dit alternatieve uitshirt een aantal uitwedstrijden in de Bundesliga gespeeld. Bayern München werd afgelopen seizoen voor de 26ste keer kampioen van Duitsland en speelt daarom in de groepsfase van de Champions League. We bespreken hieronder het mogelijke design van het shirt dat geheel in stijl is van de clubkleuren van de Rekordmeister.

Bayern München Champions League shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe 3 shirt van Bayern München voor 2016-2017 is overwegend wit te met rode details. Deze rode (collegiate burgundy) details komen terug in de ronde hals of crew neck en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Bovendien is het shirt aan de zijkanten uitgerust met zilveren (light onix) Adidas trademark strepen. Deze zijn verplaatst van de schouders naar de zijkanten van het shirt. De zilveren accenten zijn een ode aan de prijzen die de club gedurende haar bestaan heeft gewonnen. Ook het logo van Adidas, welke al sinds de jaren '60 kledingsponsor is van de Duitse club, op de borst is rood. Dit geldt ook voor het logo van Telekom op het midden van het shirt. Telekom is sinds 2001 hoofd- en shirtsponsor van de club. Verder hebben de mouwen van het shirt een speciaal design. De mouwen bevatten namelij een all-over print van ruiten. Dit zijn dezelfde ruiten als het logo van de club bevat. Deze ruiten zijn afkomstig van de Baviaanse vlag. Het logo van de club prijkt op de linker borst. Boven het logo staan vier sterren. Deze verwijzen naar de kampioenschappen van de club. Bij drie kampioenschappen mag in Duitsland één ster aan het logo worden toegevoegd, bij vijf kampioenschappen twee sterren, bij tien kampioenschappen drie sterren en bij twintig of meer kampioenschappen vier sterren. Uiteraard is de leus van de club ook verwerkt in het nieuwe Bayern München shirt. De leus van de club is ''Mia San Mia'' (we zijn wie we zijn). Deze leus staat aan de binnen- en buitenkant van de hals. Het nieuwe 3e of Champions League tenue wordt gecompleteerd door een rood short met aan de zijkanten zilveren Adidas strepen. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Adidas. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een rode horizontale band en daarboven drie verticale Adidas strepen. Bovendien bevatten de kousen het logo van de Duitse kledingsponsor en de initialen van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Allianz Arena.

Vanaf nu schitteren sterren als Robben, Ribery, Costa, Lewandowski, Hummels, Sanches en Müller in dit voetbalshirt. De nieuwe tenues van de club zijn uitgerust met de Climacool technology van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer voor een optimale prestatie. Check hieronder de foto's. Check ook het nieuwe Bayern München thuisshirt en Bayern uitshirt voor 2016-2017. 

Bayern München shirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Bayern München 3e shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen ongeveer € 70,-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking

van alle spelers of een eigen naam en nummer. Of scoor de huidige Bayern München voetbalshirt inclusief aantrekkelijke kortingen in deze shop. Check bovendien het overzicht met beschikbare Bayern München producten in het overzicht hiernaast. Directe levering! Vergelijk bovendien de prijzen!

Koop het nieuwe Bayern München thuis shirt voor 2016-2017 in de officiële Adidas shop!  (inclusief officiële bedrukking)

 of in deze Bayern München STORE

of  deze officiële SHOP

Bayern -munchen -3e -tenue -2016-2017


Bayern -munchen -3e -shirt -2016-2017