5 januari 2016

BAPE FC voetbalshirts 2016-2017

Het Japanse street casual/fashion merk BAPE heeft in samenwerking met Puma een voetbalshirt gelanceerd. Hoewel het BAPE geen voetbalclub is en zelfs niets met voetbal te maken heeft, heeft het Duitse sportmerk een speciale collectie gelanceerd onder de naam BAPE FC. Onderdeel van deze collectie is een speciaal voetbalshirt van BAPE FC. Het logo van de club wordt gekenmerkt door de ''bathing ape'' (de badende aap). Omdat het voetbalshirt een speciaal design heeft, moet er natuurlijk een blog geschreven worden over de nieuwe BAPE FC voetbalshirts.

De nieuwe voetbalshirts van BAPE FC hebben een gedurfd design en is in twee verschillende versies gelanceerd. Beide voetbalshirts bevatten een all-over print over het gehele shirt. Het eerste shirt bevat een camouflage print in de militaire kleuren groen en bruin en het andere shirt heeft ook een camouflage print in het grijs/olijf groen. Beide voetbalshirts zijn uitgerust met een ronde hals en op de linker schouder staat BAPE.com en op de rechter schouder staat PUMA.com. Het logo van BAPE FC staat zowel op de linker borst als op de achterkant van het shirt. Het logo van het Duitse sportmerk mag natuurlijk niet ontbreken. Deze staat in het zilver op de linker borst. Opvallend is dat de nieuwe BAPE FC tenues ook gecompleteerd worden door een voetbalbroekje, welke geheel in stijl is van het camouflage design en dezelfde stijl hebben als de voetbalshirts. Ook de shorts zijn uitgerust met de logo's van de club en Puma. Check hieronder de foto's van beide BAPE FC voetbalshirts. Waar de voetbalshirts van de denkbeeldige club te koop zijn, is momenteel nog niet bekend. Wel is bekend dat de shirts duurder zijn dan normaliter het geval is. De shirts hebben namelijk een prijs van EU 120,-! Speciaal voor de echte liefhebber! Naast de voetbalshirts, lanceerden PUMA en Bape ook een speciaal jack, voetbalschoenen en t-shirts! 

Heb je een mening over deze voetbalshirts? Deel het hieronder. Wil je goedkopere voetbalshirts kopen? Check deze dan hier! 


BAPE-FC-voetbalshirt

BAPE-FC-voetbalshirts
Bape -FC-voetbalshirt -b

Gerelateerd nieuws