22 november 2021

Atlético Tucaman voetbalshirts 2022

Atlético Tucaman en kledingsponsor Umbro hebben vandaag het nieuwe Atlético Tucaman thuisshirt 2022 gepresenteerd. In dit tenue speelt Club Atlético Tucumán de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden in het Estadio Monumental Presidente Jose Fierro in 2022. Atlético Tucaman is in 1902 opgericht en de bijnaam van de club is ''El Decano'' (de decaan).

Het Atlético Tucaman thuisshirt 2022 heeft dit jaar een traditioneel design. Het voetbalshirt bevat verticale lichtblauwe en witte banen en is verder uitgerust met donkerblauwe accenten. Het thuistenue van Tucaman is uitgerust met een witte V-hals en een donkerblauwe opstaande kraag. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is donkerblauw. Alle sponsorlogo's op het tenue hebben ook deze kleur. Op de rechterborst prijkt het logo van Umbro en hoofdsponsor Secco versiert het midden van het Atlético Tucaman thuisshirt. Op de mouwen staat het logo van mouwsponsor Crédito en de achterzijde van het voetbalshirt is voorzien van het logo van subsponsor Boréal. De linkerborst bevat de badge van de club. Boven deze badge staan drie sterren. Deze verwijzen naar de twee Primera B Nacional kampioenschappen (2009 en 2015) en het Torneo Argentino A kampioenschap in 2008. Een speciaal detail bevindt zich nog in de nek op de achterzijde van het tenue. Hier prijkt de dubbele diamant van Umbro met daaronder de leus van de club: La Primera Celeste Y Blanca (De eerste blauw/witten). Het Atlético Tucaman thuistenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje met daarop ook de logo's van de club en Umbro. De kousen zijn ook lichtblauw/wit gestreept.

Het Atlético Tucaman uitshirt 2022 wordt waarschijnlijk in december of januari officieel gepresenteerd door de club en Umbro. Check hieronder in ieder geval meer afbeeldingen van het Atlético Tucaman thuisshirt 2022, welke voor het eerst gedragen wordt in de wedstrijd tegen Defensa y Justicia op 24 november. Dit tenue wordt gedragen door spelers als Menéndez, Campos, Mussis, Lotti, Carrera, Pereyra, Heredia en nog meer spelers. De Atlético Tucaman tenues kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar andere Argentijnse voetbalshirts? Check het in deze fanshop!

Atlético Tucaman thuisshirt 2022

Atlético Tucaman thuistenue 2022

Atlético Tucaman thuistenue 2022