Atlético Talleres voetbalshirts 2024

De Argentijnse voetbalclub Atlético Talleres en kledingsponsor Le Coq Sportif hebben de nieuwe Atlético Talleres Cordoba voetbalshirts 2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Cordóba de Argentijnse Preimera Division en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club op de negende plaats in de nationale competitie. Vanaf dit jaar is Le Coq Sportif de producent van de Atlético Talleres voetbalshirts. Het Franse sportmerk heeft het stokje overgenomen van Givova.

Atlético Talleres thuisshirt 2024

Het Atlético Talleres thuisshirt 2024 wordt gekenmerkt door de brede donkerblauwe en witte banen. De mouwen zijn wit met aan de onderkant een donkerblauwe band en het shirt heeft een ronde hals. Op de rechterborst prijkt het logo van Le Coq Sportif en de andere borst bevat het logo van de club. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte sokken met donkerblauwe accenten.

Atlético Talleres uitshirt 2024

Het Atlético Talleres uitshirt 2024 is donkerblauw en heeft een design van lichter blauwe krijtstrepen. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn ook royal blue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en sokken met royal blue accenten.

De Atlético Talleres voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar andere tenues van Argentijnse voetbalclubs? Check het dan in de onderstaande fanshop! 

Atlético Talleres voetbalshirts 2024
Atlético Talleres voetbalshirts 2024
Atlético Talleres voetbalshirts 2024
Atlético Talleres voetbalshirts 2024