Athens Kallithea voetbalshirts 2023-2024

Athens Kallithea heeft haar voetbalshirts voor het seizoen 2023-2024 gepresenteerd. In samenwerking met kledingsponsor Kappa, die de rol van Zeus heeft overgenomen sinds 2022, bereidt de club zich voor op een nieuwe uitdaging in de zuidelijke divisie van de Super League Greece 2. Na een succesvol seizoen waarin Athens Kallithea de tweede plaats behaalde in deze divisie, is de anticipatie voor het nieuwe seizoen groot.

Athens Kallithea thuisshirt 2023-2024

Het thuisshirt voor het seizoen 2023-2024, ontworpen door Kappa, straalt een vernieuwde esthetiek uit. In een diep marineblauwe kleur zijn subtiele en goed verdeelde witte-gouden ringen toegevoegd, waardoor een stijlvol contrast ontstaat. Zowel het clublogo als de Kappa-logo's zijn uitgevoerd in goud, wat een vleugje elegantie aan het geheel toevoegt. Een opvallende keuze wordt gemaakt voor de polo kraag en manchetten, die een verfijnde koraalkleur hebben met gouden randen. Het gouden Kappa-logo staat op de de rechterborst en het clubembleem van Athens Kallithea siert in het goud de linkerborst. Sponsor EMST heeft een plek gekregen in het midden van het shirt. Het donkerblauwe voetbalbroekje is voorzien van een gouden Kappa-logo op het linkerbeen en het clublogo op het rechterbeen. De donkerblauwe voetbalsokken maken het tenue tot een eenduidig geheel.

Athens Kallithea uitshirt 2023-2024

Het uitshirt voor het seizoen 2023-2024 toont een eenvoudige en toch elegante uitstraling. In zuiver wit worden marineblauwe strepen en gouden boorden toegevoegd, wat een klassieke uitstraling creëert. In tegenstelling tot het thuisshirt ontbreekt hier het koraal, en de ronde hals van de kraag en manchetten zijn subtiel afgestemd op de gouden tint die wordt gebruikt voor de logo-applicaties. Het gouden Kappa-logo prijkt op de rechterborst, terwijl het EMST logo centraal op de borst te zien is. Het clublogo van Athens Kallithea siert de linkerborst. Het witte voetbalbroekje is voorzien van een gouden Kappa-logo op het linkerbeen en het clublogo op het rechterbeen. De witte voetbalsokken met gouden accenten maken het tenue compleet.

 

Athens Kallithea voetbalshirts 2023-2024
Athens Kallithea voetbalshirts 2023-2024