23 mei 2016

Arsenal warming-up shirt 2016-2017

Het nieuwe inloopshirt of pre match top van Arsenal voor 2016-2017 is tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt en keepersshirt gelanceerd door PUMA en The Gunners. Dit nieuwe shirt wordt door de spelers van Arsenal gedragen tijdens de warming-up voorafgaande aan de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden dit seizoen. Evenals het thuisshirt, is het pre match top gebaseerd op de shirts die door de club gedragen werden in de jaren '90.

Blauw Arsenal inloopshirt 2016-2017

Het nieuwe Arsenal warming-up shirt of inloopshirt is dit seizoen overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de verticale strip over het midden van het shirt. Deze loopt zowel over de achterkant als over de voorkant van het shirt. Deze strip was ook al te zien op de voetbalshirts van Arsenal in de jaren '90. Verder bevat het nieuwe warming-up shirt van Arsenal een crew neck en loopt over de schouders en mouwen de brede PUMA T7 strip in het rood. De rechter borst bevat het logo van de kledingsponsor, die sinds 2014-2015 verantwoordelijk is voor het design van de tenues en trainingskleding van Arsenal. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Fly Emirates. De achterkant van het shirt is uitgerust met de naam van de club. Deze staat niet horizontaal, maar verticaal aan de bovenkant van de achterkatn van het shirt. Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwe Arsenal pre match tops voor 2016-2017. Zoals alle trainingskleding van de club bestaat deze shirts voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de PUMA Dry Cell technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De nieuwe shirts worden vanaf nu gedragen door sterren als Alexis, Özil, Wilshere, Walcott en andere sterren van de club. Check ook het op de jaren '90 gebaseerd Arsenal thuisshirt voor 2016-2017.

Arsenal pre match top 2016-2017 kopen

Het nieuwe warming-up shirt van Arsenal voor 2016-2017 kan je per direct voor kinderen en volwassenen kopen. Deze pre match top heeft een prijs van € 50,- voor volwassenen en € 40,- voor kinderen. Wil je andere Arsenal producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd.

Koop het inloopshirt van de club in deze officiële Arsenal shop!

of in de Arsenal shop van Subside Sports!


Arsenal -inloopshirt -2016-2017