Arsenal uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Arsenal is vandaag officieel gelanceerd. Natuurlijk is dit gedaan in samenwerking met de Duitse kledingsponsor Puma. De werknemers van Arsenal hebben een drukke periode achter de rug. Allereerst werd de nieuwe trainer Unai Emery gepresenteerd. Ook werd verdediger Lichtsteiner gecontracteerd en vandaag werd het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2018-2019 officieel gelanceerd. Het nieuwe shirt is te zien tijdens de wedstrijden in de Premier League, de League Cup, de FA Cup en tijdens de uitwedstrijden in de Europa League. Ondanks dat Arsenal afgelopen seizoen ondermaats presteerde in de Premier League heeft de club zich wel weten te plaatsen voor de tweede competitie in Europa. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van ‘’The Gunners?’’ Check de details hieronder!

Arsenal uit shirt en tenue 2018-2019

Waar het uitshirt van afgelopen seizoen nog lichtblauw van kleur was, gaan Ozil, Ramsey, Lacazette, Bellerin en Aubameyang aankomend seizoen schitteren in een donker navy voetbalshirt. Dit navy voetbalshirt wordt versierd met vele rode details. Deze rode details komt terug in een baan die over het shirt loopt. Deze baan loopt horizontaal en loopt door over de mouwen van het nieuwe uitshirt van Arsenal. Over deze mouwen gesproken. Er loopt namelijk ook een verticale donkerrode lijn over de mouwen van het Arsenal shirt en in deze lijn is het logo van Puma te zien. De kraag van het nieuwe Arsenal uitshirt is een trendy V hals. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Puma. Waarschijnlijk voor de laatste keer is de springende Poema te zien op het shirt van Arsenal. Dit seizoen is het Puma logo wit van kleur. Er zijn vele merken die de verantwoordelijkheden van Puma betreffend op het shirt van Arsenal willen overnemen. Daarom is het waarschijnlijk dat vanaf 2020 een ander logo op de borst van het shirt staat. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Arsenal. De Engelse topclub heeft al vele prijzen gewonnen. 13 keer was de club de landskampioen van Engeland. De laatste zege in de Engelse Premier League dateert echter alweer van 2004. Wie weet kunnen The Gunners in dit nieuwe uitshirt eindelijk weer een titel winnen. Ook de FA Cup is al 13 keer gewonnen door de club uit Londen. In Europa boekt de Engelse club minder successen. Eén keer werd de Europacup II gewonnen en daar blijft dit bij. Dit seizoen was Arsenal dicht bij een tweede Europese hoofdprijs. Echter in de halve finale van de Europa League werd de ploeg van toenmalige trainer Arsene Wenger verslagen door latere Winnaar Atletico Madrid. Met een nieuwe trainer moet de topclub uit het Engelse Londen opnieuw prijzen gaan veroveren en Emery lijkt hiervoor de geschikte coach. Het nieuwe tricot van Arsenal is natuurlijk niet compleet zonder een shirtsponsor. Deze sponsor is niemand minder dan Fly Emirates. De naam van de shirtsponsor staat in het wit op de voorkant van het shirt. Het contract met Fly Emirates is verlengd. Deze deal loopt nu tot en met het jaar 2024. Dit betekent dat Fly Emirates minimaal 18 jaar op het shirt van Arsenal blijft staan, want de sponsorovereenkomst begon in het jaar 2006.

Het nieuwe uittenue van Arsenal wordt gecompleteerd door een schitterende bordeaux rode voetbalbroek met navy bovenrand. Op deze broek zijn ook de logo’s van Arsenal en Puma terug te vinden. De kousen van het nieuwe uittenue zijn navy blauw met rode rand. Op de nieuwe sokken staat in het wit geschreven ‘’Arsenal.’’ Net zoals bij alle tenues van Puma wordt ook bij het nieuwe uittenue van Arsenal gebruik gemaakt van de Puma Dry Cell technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren in de Premier League, Beker en Europa League.

Arsenal voetbalshirt kopen

Het nieuwe Arsenal uitshirt is vanaf nu te koop in de onderstaande webshop. De prijs van het shirt voor volwassenen (S, M, L, XL, XXL) is ongeveer € 79,95 en voor kinderen (128, 140, 152, 164, 176)€ 69,95. Ook de bijhorende broekjes voor kinderen € 34,95 en voor volwassenen € 39,95 zijn te koop. De kousen van het nieuwe uittenue van Arsenal kosten € 17,95. In de onderstaande webshop heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer of met e naam en het nummer van je favoriete voetballer van de selectie van Arsenal. Ben je opzoek naar andere producten van The Gunners? Bekijk dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Arsenal voetbalshirts in DEZE WEBSHOP