Arsenal trainingsshirts 2022-2023

De nieuwe Arsenal trainingscollectie 2022-2023 is bekend. Deze collectie bevat naast het  Arsenal trainingspak 2022-2023 ook twee nieuwe trainingstenues. Het pré match top wordt door The Gunners gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese wedstrijden en het trainingsshirt wordt alleen gedragen tijdens de trainingen. 

Groen/geel Arsenal warming-up shirt 2022-2023

We beginnen vandaag met het Arsenal warming-up shirt 2022-2023, omdat dit shirt een net wat spannender design heeft. Alle warming-up shirts van adidas bevatten komend seizoen een all-over print en het Arsenal pré match top bevat een all-over print van geometrische vormen, welke wat weg hebben van pijlen. Deze zijn een combinatie van groen, geel en zwart en in de kleuren en in de vlakken is een special fading effect verwerkt. Arsenal gebruikte al vaker geel en zwart als kleurencombinatie voor het uitshirt, maar de kleurencombinatie geel en groen hebben we nooit vaker terug gezien in de tenues van Arsenal. Ongetwijfeld zal deze combinatie wel ergens door geïnspireerd zijn. Dit wordt bekend zodra het warming-up tenue officieel gelanceerd wordt. Het Arsenal inloopshirt bevat verder een ronde, zwarte hals en alle logo's op het tenue zijn wit of zwart/wit. De rechterborst bevat het performance logo van adidas en de linkerborst de badge van de club in het zwart/wit. Dit betreft een monochrome badge, welke dus niet de gebruikelijke kleuren heeft. Op het midden van het warming-up shirt staat sponsor Emirates Fly Better. Ook komend seizoen ontbreken de adidas strepen op de warming-up tenues.

Grijs/roze Arsenal trainingsshirt 2022-2023

Het Arsenal trainingsshirt 2022-2023 is grijs met zowel donkerblauwe als roze accenten. Adidas gebruikt voor dit shirt het standaard Condivo 2022 template. Dit template komt met name terug in de brede band aan de zijkanten van het voetbalshirt. Deze band is donkerblauw met een all-over print van geometrische vormen (geïnspireerd door het design van doelnetten) en aan de onderkant een diagonale roze lijn. Het trainingsshirt bevat een V-hals en de adidas strepen op de schouders zijn roze. De trademark strepen lopen diagonaal af. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het warming-up shirt en zijn navy blauw. Het Arsenal trainingstenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw trainingsbroekje met aan de zijkanten roze adidas strepen en een diagonale grijze band. In deze band staat dezelfde print als op de zijkanten van het trainingsshirt. Zoals alle trainingskleding van adidas is de nieuwe Arsenal lijn ook weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Deze is verwerkt in de stof (100% gerecycled polyester) en zorgt voor de afvoer van vocht/zweet en heeft bovendien een ventilerend effect.

Arsenal trainingscollectie bestellen

De nieuwe Arsenal trainingskleding kun je pas vanaf nu bestellen. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het trainingsshirt € 49,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 44,95. Het warming-up shirt is € 64,95 voor volwassenen en € 54,95 voor kinderen. De trainingsbroekjes bestel je vanaf € 29,95. Check ook andere Arsenal trainingskleding in de onderstaande winkels!

Bestel de nieuwste Arsenal trainingskleding altijd in de officiële adidas SHOP!

of deze fanshop!

of deze SHOP

Arsenal trainingsshirt 2022-2023

Arsenal trainingsshirt 2022-2023