4 februari 2016

Arsenal trainingsshirt 2016

Arsenal en Puma hebben een nieuw trainingsshirt voor de tweede seizoenshelft van 2015-2016 bekend gemaakt. In de nieuwe trainingsshirt van Puma werken de spelers van de club de trainingen af ter voorbereiding op de Champions League en Premier League wedstrijden van januari 2016 tot mei 2016. Pas in juni of juli van 2016 wordt de nieuwe collectie voor 2016-2017 gelanceerd. Dit betreft dus het laatste trainingsshirt van dit seizoen. Dit shirt is geheel in stijl van de de clubkleuren van Arsenal.

Nieuwe Arsenal trainingsshirt

Het nieuwe Arsenal trainingsshirt is overwegend rood (door Puma Rio red genoemd) en wordt gekenmerkt door het design van ruiten over het gehele shirt. Bovendien bevat het shirt twee verschillende tinten rood. De bovenkant van het shirt is wat donkerder rood dan de onderkant. Deze kleuren lopen in elkaar over. Verder is het nieuwe trainingsshirt van The Gunners uitgerust met een ronde hals. Over de mouwen loopt een witte strip, waarin het logo van Puma is verwerkt in het rood. De kledingsponsor, welke sinds 2014-2015 verbonden is aan de club, staat bovendien op de rechter borst. De andere borst bevat het logo van Arsenal. Hoofdsponsor Fly Emirates versiert het midden van het trainingsshirt en verder staat de Arsenal triangel op de achterkant van het training shirt. De nieuwe trainingsshirts waarin sterren als Alexis, Özil, Alexis, Welbeck, Ramsey, Cazorla en Walcott schitteren zijn door Puma uitgerust met de PUMA DRY CELL technologie, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties. Check hieronder de foto's van het nieuwe trainingsshirt!

Arsenal trainingsshirt 2016 kopen

Het nieuwe Arsenal trainingsshirt 2016 kan je vanaf nu kopen voor zowel volwassenen als kinderen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 45,- en voor KIDS € 40,-. Check hieronder de shops waar deze beschikbaar zijn. Directe levering en gratis verzending. Laat daar ook je Arsenal shirt voorzien an de officiële bedrukking. Of check het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hieronder of hiernaast.

Koop het nieuwe Arsenal trainingsshirt hier!

of bij Subside Sports!

Arsenal -trainingsshirt -2016