18 januari 2017

Arsenal trainingspak 2017

Arsenal en PUMA hebben een nieuw trainingspak gelanceerd voor 2017. Dit trainingspak zal door de Gunners gedragen worden tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de tweede seizoenshelft van dit seizoen. Dit nieuwe pak wordt dus door de spelers van de Londense club gedragen ter voorbereiding op de Champions League, Premier League en FA Cup wedstrijden van januari 2017 tot en met mei 2017. Medio mei/juni wordt de nieuwe Arsenal collectie voor komend seizoen gelanceerd. In vergelijking met de pakken, die eerder dit seizoen werden gelanceerd, heeft het nieuwe trainingspak van Arsenal voor 2017 een geheel nieuwe kleurstelling. We bespreken het design hieronder.

Blauw/rood Arsenal trainingsjack en trainingsbroek 2017

Het nieuwe Arsenal trainingspak voor 2017 bestaat uit een trainingsjack en een strakke trainingsbroek. Het trainingsjack van het nieuwe Arsenal pak is komend half jaar overwegend navy blauw met een rode strip over de schouders en mouwen. Dit is de zogenaamde T7 strip. Verder bevat het jack weinig opvallende accenten. De zijkanten van het trainingsjack zijn uitgerust met een zak met ritsen en de de logo's van PUMA, Arsenal en hoofdsponsor Fly Emirates prijken op de borst. Het Duitse sportmerk Puma verzorgt sinds 2014-2015 de tenues en trainingskleding van de equipe van Arsene Wenger. Opvallend is dat Arsenal zowel een authentic trainingspak heeft gelanceerd als replica trainingspak. Het authentic pak is duurder en is de versie die ook daadwerkelijk door de spelers gedragen worden. Beide pakken hebben overigens hetzelfde design. Het jack van het authentic trainingspak is uitgerust met de zogenaamde ACTV technologie. Dit betekent dat het jack is uitgerust met extra ventilatiegaatjes. Speciaal aan dit systeem is dat deze gaatjes openen wanneer je lichaam in beweging is en gesloten worden wanneer je stil staat en je dus meer behoefte hebt om warm gehouden te worden. Dit revolutionaire systeem wordt door PUMA voor het eerst in een trainingspak van Arsenal verwerkt aan de zijkanten van het jack. De achterkant van het jack bevat daarnaast ook speciale ventilatiegaatjes. 

Het nieuwe Arsenal trainingspak voor 2017 wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek met aan de zijkanten een rode strip. Ook deze trainingsbroek is uitgerust met een rode strip. Verder heeft de trainingsbroek een strakke pasvorm en bevat het ritsen aan de onderkant. Check hieronder de foto's van het nieuwe Arsenal trainingspak, welke vanaf nu gedragen wordt door sterren als Özil, Sanchez, Giroud en andere sterspelers.

Arsenal trainingspak kopen

Het navy blauwe Arsenal pak kan je per direct kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. Het trainingspak heeft voor volwassenen een prijs van € 99,95 en voor kinderen een prijs van € 89,95. De authentic trainingspakken met het ACT systeem hebben een prijs van € 200,-. Wil je andere Arsenal producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Arsenal trainingspak in deze SHOP

of in deze online winkel! 

Arsenal -trainingspak -2017 (1)