19 januari 2016

Arsenal trainingspak 2016

Arsenal en Puma hebben het nieuwe trainingspak van The Gunners voor 2016 officieel gelanceerd. In dit nieuwe trainingspak werken de spelers van Arsenal de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Premier League en Champions League wedstrijden in de tweede helft van het seizoen 2015-2016. Dit nieuwe trainingspak wordt dus gedragen van januari 2016 tot mei 2016. In juli zullen Puma, welke sinds 2014-2015 kledingsponsor is van de club, en Arsenal de nieuwe trainingscollectie voor 2016-2017 lanceren. Dit is het laatste pak dat beide partijen voor dit jaar bekend gemaakt hebben. Het nieuwe pak van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Emirates Stadion, heeft hetzelfde template als het pak dat eerder dit jaar gelanceerd werd.

Blauw Arsenal trainingspak 2016

Het nieuwe Arsenal trainingspak 2016 bestaat uit een sweater en een trainingsbroek, welke los van elkaar gekocht kunnen worden. De sweater is overwegend licht blauw en wordt verder gekenmerkt door de hoge hals. De rits die van de hals naar de borst loopt is wit. Verder wordt de trainingssweater van The Gunners gekenmerkt door de navy blauwe accenten. Deze blauwe accenten komen terug in de strip over de mouwen en in een vlak over de rechter borst. Hier zijn ook weer de diagonale navy blauwe strepen te vinden. Het logo van PUMA staat zowel op de rechter borst als op de mouwen en het logo van de club versiert de linker borst. Hoofdsponsor Fly Emirates staat op het midden van de sweater. Verder is zip sweater uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Het nieuwe trainingspak van Arsenal wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek met ook weer licht blauwe accenten. Deze licht blauwe accenten komen terug in de rits van de zakken en in het logo van Puma. Daarnaast is de strip aan de zijkant van de trainingsbroek licht blauw. Het logo van Arsenal staat op de rechter pijp. Kenmerkend aan de trainingsbroek is dat deze strak om de kuiten en enkels valt. Verder zijn de pakken uitgerust met het Dry Cell systeem van Puma, welke zorgt voor verkoeling en afvoer van vocht en zweet. Check hieronder de foto's van het nieuwe pak waarin sterren als Özil, Wilshere, Walcott, Giroud, Ramsey, Cazorla en Alexis het komende half jaar trainen.

Arsenal trainingspak 2016 kopen

Het nieuwe licht blauwe/ navy blauwe Arsenal trainingspak 2016 kan je per direct kopen. Zoals aangegeven kan je ook de sweater en trainingsbroek los kopen. De sweater heeft voor volwassenen een prijs van € 65- en voor kinderen € 60,-. De trainingsbroek heeft een prijs van € 45, – voor volwassenen en voor kinderen een prijs van € 40,-. In totaal is het pak dus ongeveer € 110,- voor volwassenen en € 100,- voor KIDS. Directe levering en gratis verzending! Wil je liever andere producten van Arsenal? Check dan het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder!

Koop het nieuwste Arsenal trainingspak hier!

Arsenal -trainingspak -2016-licht -blauw -1

Arsenal -trainingsbroek -2016