6 juli 2016

Arsenal trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Arsenal trainingspak voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door The Gunners en kledingsponsor PUMA. Deze pakken worden door de club uit Londen gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. De Engelse club eindigde afgelopen seizoen als tweede geëindigd in de Premier League, waardoor het komend seizoen in de groepsfase van de Champions League speelt komend seizoen. Het nieuwe pak van de club uit Londen is geheel in stijl van de clubkleuren van Arsenal.

Rood/grijs Arsenal trainingspak 2016-2017

Het Arsenal trainingspak bestaat uit een zip training sweater en een strakke trainingsbroek. Het pak dat tijdens de thuiswedstrijden gedragen wordt heeft een overwegend rode zip top. Deze wordt gekenmerkt door de hoge hals met grijze rits. De grijze tinten komen ook terug in de T7 strip over de mouwen en in een baan over de borst. Onder deze grijze baan bevinden zich vijf horizontale banen in twee tinten rood. Twee van deze banen bevatten diagonale strepen. De rechter borst van de zip training sweater van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Emirates Stadium bevat het logo van kledingsponsor PUMA. De Duitse kledingsponsor is sinds 2014-2015 verbonden aan de club en staat met de bekende PUMA cat ook op de schouders. De andere borst bevat het logo van de club en op het midden van de training sweater staat het logo van hoofdsponsor Fly Emirates, welke sinds 2006 shirtsponsor is. De achterkant van de top bevat nog een speciaal detail. Hier staat de naam van de club. Bovendien is de sweater uitgerust met twee zakken met een rits aan de zijkanten. Het nieuwe pak van de club waar Arsene Wenger aan het roer staat, wordt gecompleteerd door een grijze trainingsbroek. Deze TECH trainingsbroek bevat aan de zijkanten twee zakken en is bovendien uitgerust met de logo's van de club en PUMA. De ondrkant van de trainingsbroek is uitgerust met twee ritsen, zodat je de broek makkelijk over voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Kenmerkend aan deze trainingsbroek is dat deze een slim fit heeft en dus strak om de benen valt. Check hieronder de foto's van het nieuwe trainingspak. Zoals alle trainingskleding van Arsenal is het nieuwe trainingspak van de club uitgerust met de PUMA DRY CELL technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit nieuwe trainingspak wordt gedragen door sterren als Xhaka, Özil, Sanchez, Giroud, Ramsey, Wilshere, Walcott en andere sterren.

Arsenal trainingspak kopen

Het nieuwe Arsenal trainingspak voor 2016-2017 kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen. De training sweater en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De zip top heeft voor volwassenen een prijs van € 60,- en voor kinderen € 55,-. De trainingsbroek heeft voor volwassenen een prijs van € 50,- en voor kinderen € 45,-. De totale prijs van het trainingspak voor volwassenen is dus € 110,- en voor kinderen € 100,-. Wil je andere trainingskleding of tenues van Arsenal kopen? Check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het trainingspak van de club in deze officiële Arsenal shop!

of in de Arsenal voetbalshop!

Arsenal -trainingspak -2017

Arsenal -trainingspak -2016-2017