Arsenal thuisshirt 2023-2024

Het nieuwe thuisshirt van Arsenal, de nummer twee van de Premier League, voor het seizoen 2023-2024 is vandaag officieel gelanceerd. in dit nieuwe tricot speelt de voetbalclub uit Londen de thuiswedstrijden in de Champions League, Premier League, FA Cup en League Cup in het Emirates Stadium volgend seizoen. Adidas is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue. Het Duitse sportmerk is sinds 2019 de kledingsponsor en het contract loopt in ieder geval nog tot 2030. Check ook het nieuwe Arsenal uitshirt 2023-2024!

Geïnspireerd door het voetbalshirt van The Invincibles! 

Het nieuwe Arsenal thuisshirt 2023-2024 is een eerbetoon aan het voetbalshirt van twintig jaar geleden! 20 jaar geleden werd Arsenal voor het laatst Premier League kampioen en zette de club een record neer. Tijdens dit seizoen verloren ''The Gunners'' namelijk geen één competitiewedstrijd. De club won dit seizoen zesentwintig wedstrijden en speelde twaalf keer gelijk. Bij Arsenal speelden in dit seizoen sterren als Dennis Bergkamp, Thierry Henry, Giovanni van Bronckhorst, Robert Pires, Soll Campbell, Sylvain Wiltord, Cesc Fabregas en Ashley Cole.

Het nieuwe Arsenal thuisshirt is ook een knipoog naar de bijnaam van de Londenaren: The Gunners. De body van het voetbalshirt is natuurlijk rood (door adidas ''Scarlet Red'' genoemd) en bevat een all-over print van bliksemschichten. De mouwen zijn wit met op de schouders gouden adidas trademark strepen. De band aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van goud en rood. Het voetbalshirt bevat een witte ronde hals en ook het logo van hoofdsponsor Emirates Fly Better op het midden van het voetbalshirt is wit. Het adidas logo op de rechterborst is goud en betreft het nieuwe adidas performance logo. Dit logo wordt door het Duitse sportmerk vanaf dit seizoen op alle voetbalshirts gebruikt en bestaat alleen nog maar uit de drie diagonale blokken. Om deze reden wordt het logo ook wel het 3BAR logo genoemd. De linkerborst is uitgerust met de badge van de club en de details van het logo zijn ook goud. Een speciaal detail is verwerkt in de nek op de achterkant van het tenue. Hier bevindt zich ook een gouden bliksemschicht met daarin de initialen van de club: AFC. De linkermouw is uitgerust met het logo van VISIT RWANDA. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en adidas in het goud. De kousen van het Arsenal tenue zijn volledig wit en bevatten op het midden een rode bliksemschicht.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologieën: De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) bevatten de adidas Heat.RDY technologie en de replica voetbalshirts de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic/match voetbalshirts zijn alleen lichter, vallen meer getailleerd en bevatten extra ventilatiezones.
  • Pasvorm: Authentic - SlimFit, Replica - Normaal

Arsenal voetbalshirt bestellen

Het adidas Arsenal thuisshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen. Dit zijn de prijzen van de nieuwe Arsenal voetbalshrits

  • Volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL): € 99,95
  • Dames (maten XXS, XS, S, M, L, XL): € 99,95
  • Kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176): € 74,95
  • Peuters en kleuters (maten 104, 110, 116, 122) € 64,95
  • Baby's (maten 68, 74, 82, 96): € 59,95
  • Voetbalshirt met lange mouwen: € 99,95
  • Voetbalbroekjes: Vanaf € 39,95
  • Kousen: Vanaf € 23

In deze winkels kun je de Arsenal tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers van Arsenal ook op het tenue dragen.

Arsenal thuisshirt 2023-2024
Arsenal thuisshirt 2023-2024
Arsenal thuisshirt 2023-2024
Arsenal thuisshirt 2023-2024