22 maart 2022

Arsenal Stella McCartney voetbalshirt 2022

Arsenal, adidas en modeontwerpster Stella McCartney hebben een special edition Arsenal collectie gelanceerd. Deze collectie bevat onder andere een nieuw Arsenal warming-up shirt, welke zowel door het mannenteam als het vrouwenelftal van Arsenal de komende periode gedragen worden. Al sinds 2004 werkt adidas samen met de Engelse fashion designer Stella McCartney. Vorig seizoen was de modeontwerpster nog verantwoordelijk voor het design de eerste vegan voetbalschoen ooit, namelijk de Pogba Predator Freak voetbalschoenen. Naast het warming-up shirt bevat de nieuwe Arsenal collectie ook een aantal genderneutrale t-shirts en jacks.

Het adidas X Stella McCartney Arsenal warming-up shirt heeft een opvallend design. De body van het warming-up shirt wordt gekenmerkt door een blauw/rode camouflage print. De mouwen zijn wit met een print van rode vormen, welke wat weg heeft van lippenstift. Deze prints zijn geïnspireerd door de iconische luipaardprints die terug komt in alle kleding van de fashiondesigner. Ook alle producten uit de nieuwe Arsenal collectie bevatten deze luipaardprints. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het wit met daaromheen het Stella McCartney logo. De andere borst bevat een monochroom Arsenal logo. Dit betekent dat het logo niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het warming-up shirt. De achtergrond van het logo is blauw/rood en de lijnen in het Arsenal logo zijn wit. Op het midden van het warming-up shirt prijkt het Emirates Fly Better logo in het goud. De binnenkant van het warming-up shirt bevat een label met daarin het motto van The Gunners: ''Victory Through Harmony.'' Op de achterzijde van het voetbalshirt zijn verticaal de logo's van adidas en Stella McCartney geplaatst. Zoals alle Arsenal trainingskleding is het warming-up shirt uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Deze technologie is in de stof (100% polyester) van het trainingsshirt verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Stella McCartney reageert natuurlijk enthousiast op de nieuwe collectie: ''Als best geklede dames zijn de dames van het vrouwenelftal van Arsenal ongelooflijke atleten. Om dit te vieren in een jaar dat zo cruciaal is voor vrouwen in de sport, is dit super speciaal. We zijn zo enthousiast om nieuw hoofdstuk toe te voegen in het voetbal door een mooie collectie te presteren voor een grote club als Arsenal. Na de lancering van de Predator Freak vegan voetbalschoenen vorig jaar blijven we opnieuw trouw aan adidas by Stelle McCartney DNA, waarbij we grenzen verleggen in het milieubewust produceren van performance kleding. Ik vind het geweldig dat we onze luipaardprint hebben gecombineerd met onderscheidende kleuren om de twee werelden van mode en voetbal op een authentieke manier samen te brengen. We hopen dat deze collectie zowel huidige als toekomstige generaties inspireert en ze hun stempel kunnen brengen op het veld.''

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de special edition Arsenal X Stella McCartney adidas collectie, welke de komende periode zowel door de vrouwen als mannen van Arsenal gedragen wordt.

Arsenal Stella McCartney collectie bestellen

Het Arsenal Stella McCartney voetbalshirt 2022 kun je vanaf 28 maart 2022 bestellen in de onderstaande webshop. Het genderneutrale trainingsshirt heeft wel een vrij duur prijskaartje. Deze is namelijk € 110,-. Ook de andere items uit de collectie, zoals de hoodie, het t-shirt en de trainingsbroek zijn vrij duur.

Bestel deze nieuwe Arsenal collectie direct in deze SHOP!

adidas Stella McCartney Arsenal warming-up shirt 2022

adidas Stella McCartney collectie 2022

adidas Stella McCartney collectie 2022

adidas Arsenal Stella McCartney warming-up shirt 2022