23 juni 2022

Arsenal presentatiepak 2022-2023

De spelers van Arsenal dragen dit seizoen weer een nieuw presentatiepak! Dit presentatiepak werd door de club en adidas vandaag gelanceerd, tegelijkertijd met alle andere items van de nieuwe Arsenal trainingslijn. Het presentatiepak betreft het trainingspak dat de spelers dragen tijdens het reizen naar de wedstrijden of tijdens het verblijf op de club of in het hotel in de voorbereiding op de wedstrijden. Het presentatiepak wordt soms ook na afloop van de wedstrijden gedragen of door een deel van de technische en medische staf van de club. In dit trainingspak wordt dus niet getraind. Hiervoor gebruikt men het nieuwe Arsenal trainingspak 2022-2023.

Arsenal presentatiejack 2022-2023

Het Arsenal presentatiepak 2022-2023 heeft wel dezelfde kleurencombinatie als het trainingspak. Dit trainingspak bestaat namelijk uit een grijs trainingsjack en donkerblauwe trainingsbroek. Het trainingsjack is volledig grijs (door adidas ''Clear Onix'' genoemd) en bevat alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. De zijkanten bevat een diagonaal vlak met daarin een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale roze lijn. Dit is ook de kleur van de adidas strepen op de schouders en mouwen van het nieuwe Arsenal presentatiejack 2022-2023. Alle logo's op het trainingsjack zijn donkerblauw. De rechterborst bevat het adidas performance logo en de linkerborst de badge van de club. Deze badge heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar betreft een monochrome badge. De badge is namelijk in stijl van de kleuren van het trainingsjack: grijs/navy. Ook het logo van sponsor Fly Emirates onder het Arsenal embleem is donkerblauw. Het jack bevat verder een opstaande kraag en doorlopende rits. De zijkanten van het trainingsjack zijn uitgerust met zakken met ritsen. Verder bevat het jack een opening ter hooge van de borst, voor de perfecte ventilatie. De onderkant van de mouwen en de onderkant van het trainingsjack zijn uitgerust met boorden voor de ideale pasvorm. De presentatiejacks zijn gemaakt van een woven materiaal. Dit polyester voelt iets ruwer aan dan het materiaal van de trainingspakken.

Arsenal presentatiebroek 2022-2023

Het Arsenal presentatiepak 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe presentatiebroek. Ook deze trainingsbroek bevat alle details van het Condivo 22 template. Ter hoogte van de heupen bevindt zich een vlak met daarin de geometrische vormen en de diagonale roze lijn. De adidas strepen lopen vanaf net boven de knieën naar de onderkant van de presentatiebroek. In tegenstelling tot de trainingsbroek heeft de presentatiebroek geen enkelritsen aan de onderkant. Bovendien heeft deze trainingsbroek een wat lossere pasvorm. De zijkanten van de Arsenal presentatiebroek 2022-2023 bevatten wel zakken met ristjes. Op deze broek staan ook de logo's van de club en adidas in dezelfde kleuren als op het presentatiejack. Zoals alle adidas trainingskleding is ook het presentatiepak uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

De technische en medische staf van Arsenal draagt een ander presentatiepak. Dit presentatiepak is donkerblauw met op de zijkanten van het trainingsjack een geel vlak met een rode diagonale lijn. De adidas strepen op de trainingsbroek en het presentatiejack zijn ook rood. Verder heeft het presentatiepak van de staf hetzelfde design en dezelfde functionele kenmerken.

Arsenal presentatiepak bestellen

Het nieuwe adidas Arsenal presentatiepak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het presentatiepak is alleen beschikbaar voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL). Het presentatiejack is € 84,95 en de presentatiebroek € 64,95. Check ook andere Arsenal trainingskleding in de onderstaande winkels.

Bestel je Arsenal trainingspak altijd in de officiële adidas SHOP

of deze fanshop!

of deze SHOP

Grijs Arsenal presentatiepak 2022-2023