14 oktober 2015

Arsenal pre match trainingsshirt 2016 uitgelekt

Het lijkt er op dat Arsenal en PUMA nieuwe trainingsshirts voor het tweede deel van 2015-2016 gaan lanceren. Deze nieuwe trainingsshirts worden door Arsenal gedragen tijdens de training en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden en mogelijk ook ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden als de club de achttiende finales van de Champions League haalt. Daar lijkt het vooralsnog niet op. Wel is het waarschijnlijk dat Arsenal in samenwerking met PUMA twee geheel nieuwe pre match tops lanceert met een flitsend design. We zijn eigenlijk niet anders gewend.

Blauwe en rode Arsenal pre match top 2016

Het eerste nieuwe Arsenal pre match top voor 2016 is overwegend rood met witte details. De bovenkant van het Arsenal trainingsshirt is bordeaux rood en loopt naar onder over in een helderdere kleur rood. Bovendien bevat de onderkant van de nieuwe pre match tops een design van ruiten. Het shirt is bovendien uitgerust met een ronde hals en over de mouwen en schouders loopt een brede witte strip, waarin het logo van de Duitse kledingsponsor is verwerkt. Het logo van Puma, welke sinds 2014 kledingsponsor is van de club, staat op de linker borst. De andere borst bevat het logo van Arsenal en op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Fly Emirates. Daarnaast krijgt de club uit Londen waarschijnlijk nog een blauw trainingsshirt. Dit shirt is aan de bovenkant navy blauw en loopt op het midden over in een heldere blauwe kleur met ook weer het design van ruiten. Ook dit shirt bevat een ronde hals en de logo's van PUMA, Arsenal en Fly Emirates staan op dezelfde plek als op het andere shirt. Check hieronder de foto's van de nieuwste Arsenal pre match tops voor 2016. Of deze daadwerkelijk gelanceerd worden, is nog niet bekend en zal in december of januari duidelijk zijn. Vanaf dan worden deze gedragen door sterren als Özil, Alexis, Giroud, Ramsey, Wilshere en andere sterren.

Arsenal trainingsshirt 2016 kopen

De nieuwste Arsenal trainingsshirts en trainingskleding voor 2015-2016 kan je altijd kopen in de online Arsenal shop van Subside Sports of de online Arsenal voetbalshop. Check daar ook de voetbalshirts van 2015-2016. Inclusief officiële Premier League bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Check alle beschikbare Arsenal producten bovendien in het overzicht hiernaast of hieronder!

Heb je een mening over de nieuwe Arsenal shirts? Deel het hieronder!


Arsenal -pre -match -top -rood -2016
Arsenal -pre -match -top -blauw -2016