23 mei 2016

Arsenal keepersshirt 2016-2017

Het nieuwe keepersshirt van Arsenal voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door Arsenal en kledingsponsor PUMA. Dit nieuwe keeper shirt wordt onder andere door Petr Cech en Ospina gedragen tijdens de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2016-2017 in het Emirates Stadium. Het nieuwe shirt voor de keepers van de Londenaren heeft hetzelfde template als bijvoorbeeld de keepersshirts van Italië, Zwitserland en Tsjechië voor Euro 2016 en de periode 2016-2017. We bespreken het design hieronder.

Arsenal keeper shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Arsenal keepersshirt voor 2016-2017 is dit seizoen geheel zwart en bevat een crew neck met aan de achterkant blauwe accenten. Verder bevatten de mouwen een speciaal effect. Hierop is namelijk een blok afgebeeld in de kleuren van een cartridge: licht blauw, roze en geel. Dit zijn de kleuren uit het CMYK model: cyaan, magenta, geel en zwart. Deze kleuren zagen we eerder terug komen in het Italië keepersshirt voor Euro 2016. Verder heeft het nieuwe shirt een vrij simpel design. Op de rechter borst en de mouwen staat het logo van de Duitse kledingsponsor PUMA in het geel. Het merk is sinds 2014-2015 verbonden aan de club. De linker borst bevat het logo van de club en op het midden van het keepersshirt van The Gunners staat het logo van Fly Emirates. De vliegmaatschappij is sinds 2006 hoofd- en shirtsponsor van de Engelse club. Het nieuwe Arsenal keeperstenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant ook weer de kleuren uit CMYK model. Bovendien bevatten de shorts het logo van Arsenal en de kledingsponsor. De kousen zijn wart met fel gele details. Op de kousen staat het logo van PUMA en de naam van de club in het fel geel. Check hieronder de foto's van de nieuwe Arsenal keepersshirts en tenues voor 2016-2017, welke gedragen gaan worden door Ospina en Cech. De nieuwe tenues zijn uitgerust met de PUMA Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de keepers optimaal kunnen presteren. Check ook het gepresenteerde Arsenal thuisshirt 2016-2017.

Arsenal keepersshirt kopen

Het nieuwe Arsenal keepersshirt voor 2016-2017 kan je zowel met lange mouwen als korte mouwen en voor kinderen en volwassenen kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 90,- en voor kinderen ongeveer € 80,0. Hier kan je je keepersshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één an de keepers van de club. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt, die de spelers dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Wil je andere Arsenal producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder of vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Koop het keepersshirt van de club in deze officiële Arsenal shop!

of in de Arsenal shop van Subside Sports!

Arsenal -keeper -shirt -2016-2017-puma