21 februari 2018

Arsenal en Emirates verlengen partnerschap tot 2023-2024

Arsenal en Fly Emirates zijn al sinds jaar en dag aan elkaar verbonden. The Gunners en Fly Emirates begonnen de samenwerking in 2004. Sinds 2006 is de naam van de vliegtuigmaatschappij te vinden op het shirt van de Londense club. Arsenal heeft sinds de samenwerking 3 keer de FA Cup gewonnen en ook 3 maal de community Shield. Ondanks dat Arsenal al vele jaren geen kampioen is geworden plaatst de club zich bijna ieder seizoen voor de Champions League, dit zorgt natuurlijk ook voor goede reclame voor Fly Emirates. Niet alleen is Fly Emirates shirtsponsor van de club uit Londen ook speelt de club haar thuiswedstrijden in het Emirates Stadium. Dit stadion biedt plaats aan circa 60.000 supporters. Arsenal en Fly Emirates zijn nauw verbonden en deze samenwerking is vandaag officieel met een aantal extra jaren verlengd.

Arsenal en Fly Emirates verlengen samenwerking voor 5 jaar

De samenwerking van Arsenal en Fly Emirates is voor 5 extra jaren verlengd. Dit betekend dat het huidige contract nu loopt tot en met het seizoen 2023/2024. Arsenal spreekt over een miljoenenovereenkomst. Volgens de Engelse media gaat het om een bedrag van 200 miljoen pond. Dit komt neer op een bedrag van 225 miljoen euro! Dit bedrag wordt verspreid over de komende 5 jaar. Ieder jaar ontvangt Arsenal 45 miljoen euro. Natuurlijk zijn ze bij Arsenal erg tevreden over deze deal en over de samenwerking met de vliegtuigmaatschappij uit Dubai. ‘’ Onze samenwerking is de langstlopende in de Premier League en een van de langste relaties in de internationale sportwereld’’ volgens algemeen directeur van Arsenal Ivan Gazidis, op de website van de club. Het nieuws van de verlenging met Emirates is niet het enige goede nieuws voor de huidige nummer 6 van de Premier League. In de deal van Arsenal met Emirates is afgesproken dat er komend seizoen een extra sponsorplek op het shirt mag komen. Dit gaat om de zogenoemde mouwsponsor. Chelsea en Manchester City hebben al langere tijd een mouwsponsor. De deal van deze clubs ligt op ongeveer 8 miljoen pond. Op het trainingsshirt van de club komt de naam van Emirates terug. In tegenstelling tot Manchester United heeft Arsenal geen toestemming gekregen voor een andere sponsor voor de trainingslijn. Emirates is dus minimaal tot 2024 op het shirt van ‘The Gunners’ te vinden, of kledingsponsor Puma dat ook is, is nog afwachten er gaan geruchten dat komend seizoen het laatste seizoen is van de Duitse sportfabrikant op het shirt van Arsenal.

Arsenal voetbalshirt kopen

Arsenal is een populaire club uit Engeland. bent u ook fan van Arsenal? aarzel niet en bestel in DEZE WEBSHOP uw eigen Arsenal fan Merchandise. Om de club aan te moedigen tijdens de wedstrijden die zij spelen in de Premier League. Schreeuw Lacazette, Aubameyang, Ozil, Ramsey en alle andere toppers van de club naar de overwinning met je eigen Arsenal voetbalshirt!