12 augustus 2019

Arsenal 3e shirt 2019-2020

 

Deze week is ook het laatste shirt van Arsenal gelanceerd. Het gaat om het derde wedstrijdshirt en hiermee is de set compleet. Een dag na de overwinning op Newcastle United heeft de Duitse kledingsponsor adidas het nieuwe shirt officieel op de markt gebracht. Dit nieuwe tricot is te zien tijdens de wedstrijden in de Engelse Premier League, FA Cup, League Cup en wie weet ook wel in de Europa League. De ploeg van Emery heeft zich in de afgelopen transferperiode versterkt met de nieuwe aanwinsten: Ceballos, David Luiz en Pepe. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe derde shirt waarin deze sterren gaan schitteren? Check de details hieronder!

Arsenal 3e wedstrijdshirt 2019-2020

Adidas heeft voor aankomend seizoen een 3e wedstrijdshirt gelanceerd. Het nieuwe shirt wordt is overwegend navy blauw met gele details. Het nieuwe shirt van ‘’The Gunners’’ heeft een simpel design. Echter zorgt dit ervoor dat het shirt een chique uitstraling heeft, iets wat ook hoort bij een topclub als Arsenal. De gele details op het shirt zijn terug te vinden in de adidas strepen op de schouders. Ook de biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn versierd met een gele rand. Deze gele rand komt ook nog terug in de ronde hals van het shirt. De gele kleur is ook verwerkt in de logo’s en sponsoruitingen op de voorkant van het shirt. Het adidas logo op de rechterkant van de borst, het clubwapen aan de linkerkant en bij de namen van de verschillende sponsoren. Het vertrouwde Fly Emirates staat natuurlijk weer op de buik van het shirt. Op de linkermouw van het shirt valt de naam van sponsor VISIT RWANDA. Beide sponsoruitingen zijn geel van kleur. Het shirt heeft ook nog een klein zwart detail. Namelijk de achterkant van de clubbadge op de linkerborst. Deze zwarte kleur komt ook terug in het broekje van het tenue. Deze is namelijk ook zwart. De kousen van het nieuwe voetbaltenue zijn blauw met gele randen. Op de broek en de kousen zijn natuurlijk ook uitingen van de club en sponsor te vinden. De kleurencombinatie van het 3e wedstrijdshirt van Arsenal wordt ook gebruikt voor de Europa League trainingslijn.

Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe shirt van Arsenal wat gedragen gaat worden door sterren als: David Luiz, Lacazette, Pepe, Ozil. en nog veel meer topspelers.

Arsenal cup voetbalshirt 2019-2020 kopen

Het Arsenal 3e shirt voor 2019-2020 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 84,95 en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze winkels kun je het Arsenal tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering!

Bestel je Arsenal voetbalshirt direct in deze SHOP 

of deze winkel!