5 juni 2019

Angola voetbalshirts 2019-2020

De voetbalbond van Angola en het Portugese sportmerk Lacatoni hebben de nieuwe Angola voetbalshirts voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In deze tenues speelt het Angolese voetbalelftal de Afrika Cup 2019 wedstrijden en andere interlands gedurende de periode 2019-2020. Het Angolese voetbalelftal neemt het in de poulefase van de Afrika Cup in Egypte op tegen Tunesië, Mali en Mauritanië.

Angola thuisshirt 2019-2020

De lokale kunstenaar Jesualdo Muvuma is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Angola. Het Angola thuisshirt is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de een all-over print over de bovenkant van het nieuwe voetbalshirt. Deze graphic print bevat symbolen uit de Angolese cultuur. Ook de kleurige banden op de mouwen zijn een verwijzing naar de cultuur van het land. Verder bevat de voorkant van het voetbalshirt een design van gele cirkels en dit verwijst naar het logo van de voetbalbond. Het logo van de Angolese voetbalbond (Federação Angolana de Futebol/ FAF) prijkt op de linkerborst en de andere borst bevat het logo van Locatoni. Het tenue wordt afgemaakt door een zwarte V-hals en een zwarte bies aan de onderkant van de mouwen. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en rode kousen.

Angola uitshirt 2019-2020

Het Angola uitshirt voor 2019-2020 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is wit met dezelfde all-over print over de voorkant van het tenue. Ook dit shirt bevat een kleurige print over de mouwen. Het uittenue is bovendien uitgerust met rode details. De V-hals is rood en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is rood. Hetzelfde geldt voor het logo van Lacatoni op de rechterborst. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de onderkant een rode band. De kousen zijn ook wit met rode details. Angola heeft ook nog een alternatief uitshirt. Het 3e shirt is geheel geel en heeft ook hetzelfde template.

Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwe Angola voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Dala, Manucho, Campos, Papel, Estevao, Massunguna en andere sterspelers.

Angola voetbalshirt kopen

De nieuwe Angola voetbalshirts voor 2019-2020 kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je fan van het nationale elftal en wil je de Palancas Negras aanmoedigen? Check dan goedkope t-shirts in deze SHOP!

Gerelateerd nieuws