17 juli 2018

Anderlecht thuisshirt 2018-2019

Anderlecht en adidas hebben vandaag het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 officieel bekend gemaakt. In dit shirt speelt de Belgische club de wedstrijden in de Belgische Eerste Klasse, de beker en in Europa gedurende 2018-2019 in het Constant Vanden Stockstadion. De club van trainer VanHaezebrouck eindigde afgelopen seizoen als derde in de Belgische competitie, waardoor het dit seizoen aantreedt in de Europa League. Adidas is dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de club uit Brussel. Beide partijen hebben sinds de jaren '70 een samenwerking. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt.

Anderlecht thuis shirt en tenue 2018-2019

Het Anderlecht thuisshirt voor 2018-2019 is zoals altijd paars en bevat dit jaar een flitsend patroon van ruiten over het shirt. Deze ruiten hebben een glimmend effect en de ruiten op het shirt betreffen een watermerk. Deze ruiten bevinden zich op de gehele body van het shirt. Deze driehoeken staan symbool voor het verzorgde en aanvallende voetbal van de club. Verder is het tenue van RSC Anderlecht dit jaar uitgerust met witte details. De drie strepen van adidas aan de zijkanten van het tenue zijn wit en dit geldt ook voor de lijn in de V-hals. De binnenkant van de kraag bevat een speciale leus: ''As A Champion.'' Deze tekst symboliseert de winnaarsmentaliteit van de Belgische club. Het logo van adidas versiert de rechter borst en de andere borst is uitgerust met het embleem van de club. In dit logo zijn drie sterren verwerkt. Deze sterren verwijzen naar de meer dan dertig kampioenschappen van de club. Hoofdsponsor BNP Paribas staat op het midden van het tenue. De bank is sinds 2009 de shirtsponsor van Anderlecht. Subsponsor PROXIMUS staat op de achterkant van het tenue.

Het nieuwe Anderlecht thuistenue voor 2018-2019 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje met witte adidas stripes aan de zijkanten. DE kousen hebben ook deze kleurencombinatie en op beide items staan uitingen van adidas en de club. Zoals alle tenues van adidas zijn ook deze voetbalshirts uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Dendoncker, Teodorczyk, Mbodj, Obradovic, Dimata, Najar en andere sterspelers. Check ook het nieuwe uitshirt!

Anderlecht voetbalshirt bestellen

Het Anderlecht shirt kan je vooralsnog alleen bestellen in de online shop van de Belgische club. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In deze webshop kan je het tenue van Anderlecht ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2018-2019? Bestel het in DEZE SHOP!