America de Cali voetbalshirts 2019-2020

De Colombiaanse grootmacht America de Cali heeft in samenwerking met Umbro de nieuwe voetbalshirts voor 2019 officieel gelanceerd. In deze tenues speelt de club de wedstrijden in de Categoria Primera A dit seizoen. ‘’Los Diablos Rojos’’ is opgericht in 1927 en speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Pascual Guerrero in Cali. Umbro is kledingsponsor van de Colombianen en presenteerde zowel een nieuw thuisshirt als uitshirt en 3e tenue! Alle shirts hebben vrijwel hetzelfde template.

America de Cali thuisshirt 2019-2020

Het America de Cali thuisshirt van 2019 is geheel rood en heeft het standaard Umbro template van het seizoen 2018-2019. Dit template wordt gekenmerkt door de taping aan de onderkant van de mouwen. Hierin is het Umbro logo verwerkt. Dit logo is goud en komt ook weer terug op de rechter borst. De achterkant van de v-hals is bovendien uitgerust met gouden details. Opvallend genoeg bevatten de shirts een nieuw logo. Dit logo prijkt op de rechter borst. Over het logo ontstond in januari veel controverse. De fans waren namelijk niet blij met dit logo. Hierop besloot America de Cali dit logo alleen te gebruiken voor de eerste helft van dit jaar en vanaf de zomer switcht de club weer terug naar het eerdere logo. Het thuistenue van de Colombiaanse club wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen met gouden accenten.

America de Cali uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het America de Cali uitshirt voor 2019 is geheel wit en bevat verder hetzelfde design als het thuisshirt. Ook dit tenue heeft gouden details in de taping aan de onderkant van de mouwen, het logo van de club en de strip achter de v-hals. Tenslotte heeft de club nog een derde shirt. Dit alternatieve uitshirt is het meest opvallende shirt. Het voetbalshirt is namelijk zwart en bevat verticale banen in twee tinten zwart. Dit tenue bevat ook gouden details.

Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwe America de CAli tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Aristeguieta, Pedro Franco, Yesus Cabrera, Daniel Buitrago en nog meer sterspelers.

Helaas is het lastig om de tenues van America de Cali te kopen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts of t-shirts van Colombiaanse clubs? Check het exclusief in deze winkel!

Gerelateerd nieuws