5 december 2017

Al Jazira voetbalshirts 2017-2018

Al Jazira heeft de nieuwe voetbalshirts voor 2018 bekend gemaakt. De club uit de Verenigde Arabische Emiraten maakt in deze voetbalshirts haar debuut in de wedstrijden om het WK voor clubteams. AL Jizara neemt als kampioen van het gastland deel aan het wereldkampioenschap voor clubteams. De andere deelnemers aan dit toernooi zijn Real Madrid (Champions League winnaar 2017), Auckland City FC (winnaar Champions League Oceanië 2016), Wydad Casablanca (winnaar Afrikaanse Champions League 2017), CF Pachuca (winnaar Champions League Noord & Midden Amerika 2017), Urawa Red Diamonds (winnaar Aziatische Champions League 2017) en Gremio (winnaar Copa Libertadores 2017). Adidas is kledingsponsor van Al Jazira en heeft voor de club zowel een nieuw thuisshirt, uitshirt als 3e shirt gelanceerd. Check hieronder hieronder de details.

Al Jazira thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Al Jazira thuisshirt is geheel wit en bevat een chevron achtige print over de borst. Hier bevindt zich namelijk een v-baan met een gradient design. De drie adidas strepen staan op de zijkanten van het shirt en de onderkant van de mouwen worden afgesloten door een bies in het zwart/rood. Op de rechter borst bevindt zich het logo van adidas en de linker borst bevat het logo van de club. Op het midden van de borst prijkt de vlag van de Aribische Emiraten met daaronder het logo van hoofdsponsor MUBADALA. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte details.

Al Jazira uitshirt 2017-2018

De nieuwe uitshirts van Al Jazira hebben hetzelfde template. Beide shirts bevatten de chevron print over de borst. Het uitshirt is overwegend zwart met witte accenten en het 3e shirt is rood met witte accenten. Beide shirts bevatten een v-hals en de logo's van de club en adidas staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit geldt ook voor de vlag van de VAE en het sponsorlogo. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen en het 3e tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen.

Alle nieuwe Al Jazira tenues zijn uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden gedragen tijdens het WK voor clubteams. Dit toernooi vindt van 6 december tot 16 december plaats in de Verenigde Arabische Emiraten.

De shirts van Al Jazira zijn vooralsnog nergens te bestellen. Wil je andere voetbalshirts bestellen? Check het exclusief in deze winkel!

Gerelateerd nieuws