20 augustus 2018

Al Hilal voetbalshirts 2018-2019

Al Hilal en Nike hebben afgelopen week ook de nieuwe tenues voor 2018-2019 gepresenteerd. In deze nieuwe shirt speelt de club uit Saoedi Arabië de wedstrijden in de Saudi Premier League gedurende 2018-2019. De club van trainer Jesus speelt haar thuiswedstrijden in het King Fahid Stadium in Riyad. Nike is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design van de tenues van de club uit het Midden Oosten. Beide partijen hebben sinds het seizoen 2013-2014 een samenwerkingsverband. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

Al Hilal thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Al Hilal thuisshirt voor 2018-2019 is zoals altijd overwegend blauw en bevat dit jaar een design van verticale banen. In deze banen worden ruiten gevormd en door deze banen lopen ook horizontale strepen. Hierdoor heeft het nieuwe thuistenue van de club uit Saoedi Arabië een flitsend design. Verder heeft het shirt de kenmerken van het nieuwe Nike Vapor template. Het shirt bevat een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De binnenkant van het shirt bevat een blauwe taping, welke ook over de achterkant van het shirt loopt. De swoosh van Nike staat op de rechter borst en de linker borst is uitgerust met het embleem van de club. Op het midden van het shirt staat sponsor KINGDOM HOLDING. De achterkant van het shirt bevat nog een detail. Hier is het silhouet van het stadion van de club verwerkt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

Al Hilal uitshirt 2018-2019

Het Al Hilal uitshirt voor 2018-2019 is wit met paarse accenten. Deze paarse details zijn te vinden in de diagonale hals en in de flitsende taping over de schouders en mouwen. De strip is verdeeld in dunne, horizontale strepen. De binnenkant van de hals bevat een paarse strip en ok de logo's van de club en Nike op de borst zijn paars. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met paarse accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Al Hilal voetbalshirts voor 2018-2019, welke worden gedragen door spelers als Carrillo, Abdulrahman, Al Abed, Al Dawsari en nog meer sterspelers.

Al Hilal voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Al Hilal voetbalshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen hebben het thuisshirt en uitshirt een prijs van € 84,95 en voor kinderen zijn de tenues € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Al Hilal voetbalshirt in deze SHOP

of deze winkel!

Gerelateerd nieuws