Al Ahly voetbalshirts 2024

De Egyptische voetbalclub Al Ahly en kledingsponsor Adidas hebben inmiddels ook de nieuwe Al Ahly voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt de kampioen van Egypte de wedstrijden in de Egyptische Premier League, De CAF Champions League en de beker tijdens het seizoen 2023-2024. Adidas is sinds 2022 de kledingsponsor van de voetbalclub uit Caïro en is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Al Ahly voetbalshirts.

Al Ahly thuisshirt 2023-2024

Het Al Ahly thuisshirt 2023-2024 heeft een all-over print van vierkanten, waarin dunne verticale en horizontale strepen zijn verwerkt. Deze strepen vormen een speciaal 3D effect. De adidas trademark strepen op de schouders zijn wit en het voetbalshirt bevat een ronde hals. Op de borst staan de logo's van adidas en de Egyptische voetbalclub en op het midden staan de logo's van FABMISR1 en Etisalat. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode sokken met witte accenten.

Al Ahly uitshirt 2023-2024

Het Al Ahly uitshirt 2023-2024 is zwart en bevat een design van verticale rode krijtstrepen. De adidas trademark strepen op de schouders zijn rood en hetzelfde geldt voor de band op de zijkanten van het tenue. Het uitshirt bevat een V-hals en alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken met rode accenten.

Al Ahly 3e voetbalshirt 2023-2024

Het Al Ahly 3e voetbalshirt 2023-2024 is wit en bevat bordeaux rode mouwen. De gouden adidas trdemark strepen en de gouden taping op de zijkanten zijn een verwijzing naar het kampioenschap van de Egyptische voetbalclub. De logo's van alle sponsors op het alternatieve uitshirt zijn ook bordeaux rood. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje met gouden accenten. De sokken zijn een combinatie van wit, bordeaux rood en goud.

De Al Ahly voetbalshirts zijn helaas alleen beschikbaar in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts van de club? Check het dan in deze fanshop!

Al Ahly voetbalshirts 2024
Al Ahly voetbalshirts 2024
Al Ahly voetbalshirts 2024