8 maart 2016

Afghanistan voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Afghanistan voetbalshirts voor 2016-2017 zijn officieel gelanceerd door kledingsponsor Hummel en de voetbalbond van het land. In dit nieuwe shirt speelt het nationale elftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Het nationale elftal van Afghanistan strijdt met Japan, Syrië, Singapore en Cambodja om een plaats in de volgende kwalificatieronde. Afghanistan staat na zes wedstrijden zesde in de poule, waardoor het er niet op lijkt dat het land zich gaat kwalificeren. Vandaag heeft Hummel zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van het land gelanceerd. We bespreken ze allebei!

Afghanistan thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Afghanistan thuisshirt 2016-2017 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door een watermerk van de kop van een leeuw over het gehele voetbalshirt. Dit watermerk is zowel op de voor- als achterkant van het shirt te vinden en is een verwijzing naar de bijnaam van het nationale voetbalelftal van het land: ''The Lions of Afghanistan''. Verder bevat het voetbalshirt zowel zwarte als groene accenten. De trademark strepen van Hummel over de schouders en mouwen zijn zwart. Ook de v-hals is zwart en aan de achterkant groen. De achterkant van het shirt bevat net onder de nek het oprichtingsjaar van de voetbalbond van Afghanistan: 1922. Verder bevat de onderkant van het voetbalshirt een speciale band met een Afghaans reliëf, welke ook terug komt in een band aan de onderkant van de mouwen. De linker borst bevat een speciale 3D badge van het logo van de voetbalbond: Afghanistan Football Federation (AFF). De andere borst bevat het logo van Hummel. Het thuisshirt is zowel voor heren als voor dames gelanceerd. Bij de dames versie is er een speciale accessoire in het shirt verwerkt. Deit shirt bevat namelijk een gëintegreerde hijab baselayer. Het nieuwe Afghanistan thuistenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen met zowel groene als zwarte details.

Afghanistan uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Afghanistan uitshirt 2016-2017 heeft vrijwel hetzelfde design als het thuisshirt, maar is dan overwegend wit en bevat ook het watermerk op de voor-en achterkant van het voetbalshirt. Bovendien is het oprichtingsjaar van de voetbalbond op de achterkant van het shirt te vinden. Het reliëf aan de onderkant van de mouwen en de onderkant van het voetbalshirt is zwart/wit. De logo's en trademark tekens van Hummel staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en de badge van de AFF ook. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts van Afghanistan!

Afghanistan voetbalshirt kopen

Het nieuwe Afghanistan voetbalshirt kan je per direct kopen in de onderstaande shops. Deze scoor je al vanaf een prijs van € 70,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! Of vergelijk de prijzen van het voetbalshirt in het overzicht hiernaast of hieronder. Heb je een mening over het nieuwe Afghanistan voetbalshirt? Deel het hieronder!

Koop hier het nieuwste Afghanistan voetbalshirt 

of hier andere Afghanistan merchandising

Hummel -afghanistan

Afghanistan -thuisshirt -2016-2017
Afghanistan -uitshirt -2016-2017

Gerelateerd nieuws