adidas Originals Bayern München collectie in Jamaicaanse kleuren

Bayern München is klaar voor de zomer! De club heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas een nieuwe adidas Originals collectie gelanceerd! Adidas Originals is namelijk helemaal terug in het voetbal. Eerder dit seizoen lanceerde adidas, onder het label van het heritage merk, al een verschillende collecties. De adidas Bayern München collectie heeft een frisse update gekregen, toevallig of niet, in de kleuren van het Jamaica voetbalshirt!

De adidas Originals Bayern München capsule collectie bevat namelijk een T-shirt, trainingsjack en trainingsbroek in het geel met groene en zwarte accenten! Het adidas Originals Bayern München T-Shirt is geel (Easy Yellow) en bevat op de mouwen een groen (Soft Green) vlak met zwarte adidas strepen. Ook de geribbelde crew neck en de biesjes van de mouwen zijn groen. De adidas trefoil (het adidas Originals logo) en het FC Bayern München logo op de borst zijn zwart. De eyecatcher van de collectie is het adidas Originals Bayern München trainingsjack. Dit trainingsjack heeft dezelfde kleurencombinatie als het t-shirt en bevat een hoge hals, zoals we die kennen van de eerste adidas Beckenbauer trainingsjacks van de jaren ’60. Het iconische trainingsjack werd destijds ontworpen voor voetballers en andere atleten, maar al snel kreeg het jack populariteit op straat! Het was de periode waarin het Beckenbauer trainingsjack uitgroeide tot mode-icoon, door het tijdloze ontwerp en de perfecte pasvorm. In de afgelopen zestig jaar heeft adidas niet aan het design en de pasvorm getornd. Het jack heeft nog steeds de heritage look van vroeger en is, als het om de Bayern München collectie gaat, gestoken in een fris jasje!

Het adidas Originals Bayern München Beckenbauer trainingsjack kun je natuurlijk ook combineren met de trainingsbroek uit de collectie. Deze is groen met aan weerszijden zwarte adidas strepen. Ook de broek en het trainingsbroekje hebben de kenmerkende jaren ’70 look en hebben een iets wijdere pasvorm!

Deze nieuwe collectie kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels! Het T-shirt is € 60,-, het trainingsjack € 100,-, de trainingsbroek € 90,- en het short € 65,-! Check ook andere Bayern München kleding in deze winkels!

adidas Originals Bayern München collectie in Jamaicaanse kleuren
adidas Originals Bayern München collectie in Jamaicaanse kleuren
adidas Originals Bayern München collectie in Jamaicaanse kleuren