17 augustus 2016

Adidas en Bayern München lanceren nieuw warming-up shirt voor 2016-2017

Bayern München droeg tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Super Cup finale wedstrijd tegen Borussia Dortmund een nieuw en speciaal warming-up shirt. Dit flitsende shirt zal door de club bovendien gedragen worden tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2016-2017. Het speciale warming-up shirt werd afgelopen weekend namelijk officieel door Adidas en de Duitse club gepresenteerd. In dit shirt zal Bayern München niet trainen. Hiervoor gebruikt de club de reguliere trainingsshirts. Het pre match top heeft een iets rijker design van het trainingsshirt en is daarom ook duurder. Daarover later meer. We bespreken hieronder eerst het speciale warming-up tenue of pre match thuisshirt voor 2016-2017!

Bayern München pre match top en tenue 2016-2017

Het nieuwe warming-up shirt van de Bayern München is geheel in stijl van de clubkleuren van de Rekordmeister. Het shirt is namelijk overwegend rood en wordt gekenmerkt door de flitsende print van witte strepen over het shirt. Deze print is zowel op de voor- als de achterkant van het inloopshirt aanwezig. Op de onderkant van het pre match thuisshirt zijn deze strepen iets meer aanwezig dan aan de bovenkant. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals of crew neck. Het logo van Adidas staat op de rechter borst in het wit. De Duitse kledingsponsor verzorgt al sinds 1998 de tenues en trainingskleding van de club uit de Spaanse hoofdstad. De andere borst bevat het logo van de Spaanse club in het navy blauw en wit. Opvallend aan het nieuwe warming-up shirt is dat er op dit shirt geen Adidas strepen staan. De iconische drie strepen van het sportmerk staan noch op de schouders en mouwen, noch op de zijkanten van het shirt. Dit geldt voor alle warming-up shirts die Adidas gelanceerd heeft voor de grote clubs. Ook de pre match tops van bijvoorbeeld Juventus, Chelsea en Real Madrid hebben het flitsende design (maar dan in een andere kleur) en hierop ontbreken ook de strepen van Adidas. Het nieuwe warming-up tenue van FC BAYERN kan gecompleteerd worden door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten wel drie rode strepen van Adidas. Op deze trainingsbroekjes staan ook de logo's van de club en Adidas. Zoals alle trainingskleding van de Duitse topclub zijn ook deze shirts uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de pre match thuisshirts, welke door Lewandowski, Müller, Robben, Renato Sanches, Hummels, Costa, Alaba en andere sterren worden gedragen tijdens de warming-up voorafgaande aan de 2016-2017 wedstrijden!

Bayern München warming-up shirt 2016-2017 kopen

Het Bayern München pre match top voor 2016-2017 kan je vanaf per direct kopen in de onderstaande shop voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor KIDS is € 49,95 en voor volwassenen € 59,95. Check daar ook andere FC Bayern producten, zoals de voetbalshirts en tenues. Of check het overzicht met beschikbare Bayern Munich producten hiernaast of hieronder.Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe PRE MATCH top exclusief in deze ADIDAS SHOP!

Bayer -munchen -warming -up -tenue -2016-2017