16 december 2016

AC Milan Z.N.E. hooded anthem trainingsjack 2017

Ook AC Milan en adidas hebben een nieuw N.Z.E. Hooded trainingsjack gelanceerd. Dit jack met capuchon wordt vanaf nu als zogenaamd anthem trainingsjack gebruikt. Dit betekent dat de spelers van AC Milan in dit jack veld zullen betreden voorafgaande aan de Serie A en Coppa Italia wedstrijden vanaf januari 2017 tot mei 2017. Medio mei/jun 2017 wordt de nieuwe collectie voor 2017-2018 gelanceerd door de club. In dit nieuwe jack zullen de spelers van AC Milan ook te zien zijn wanneer zij de pers te woord staan na afloop van de wedstrijden. We bespreken hieronder het design van het jack, evenals het nieuwe materiaal waarvan het jack gemaakt is! Ook voor andere clubs zoals Real Madrid, Bayern München, Chelsea en Juve lanceerde het merk eenzelfde soort jack.

Zwart AC Milan trainingsjack met capuchon 2017

Het nieuwe AC Milan hooded N.Z.E. trainingsjack is geheel in de stijl van de clubkleuren van Milan. Dit betekent dat het trainingsjack overwegend zwart is en uitgerust is met rode accenten. Deze rode accenten komen terug in de rits en in de binnenvoering van het jack. Verder is het anthem Z.N.E. Trainingsjack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en wordt het gekenmerkt door de capuchon. Dit betreft een zogenaamde SCUBA capuchon, welke het gehele hoofd kan bedekken. Ook de mouwen hebben een speciaal design. Buiten dat deze mouwen strak om de armen vallen zijn deze uitgerust met extra openingen ter hoogte van de duimen. Hierdoor vallen de mouwen nog strakker om de armen en is er als het ware een fit van een handschoen. Op de linker borst staat het logo van de club met daarboven de gouden ster, welke verwijst naar de 18 landskampioenschappen van de club. Het logo van adidas staat op dit jack op de linker mouw. Verder is het jack niet uitgerust met de drie adidas trademark strepen. Deze staan noch op de schouders, noch aan de zijkanten.

Het materiaal van het jack is ook een geheel nieuwe combinatie. Het jack bestaat namelijk uit een combinatie van katoen (62%), polyester (32%) en spandex (6%). Hierdoor valt het jack getailleerd en beschermt het tegen kou. Check hieronder een foto van het door Adidas en AC Milan gelanceerde jack welke vanaf nu gedragen zal worden door sterren als Locatelli, Suso, Honda, Lapadula, Bacca, Nian, Sosa en andere sterren.

AC Milan trainingsjack kopen

Het nieuwe AC Milan NZE anthem trainingsjack voor 2017 kan per direct alleen voor volwassenen gekocht worden in de onderstaande shop. Het jack is alleen beschikbaar voor volwassenen en heeft een prijs van € 99,95! Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwste AC Milan anthem hooded jack in de officiële ADIDAS SHOP!

Ac -milan -zne -hooded -trainingsjack -2017