15 juli 2016

AC Milan uitshirt 2016-2017

Het nieuwe AC Milan uitshirt voor 2016-2017 is bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Adidas. In dit nieuwe shirt speelt AC de Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden gedurende komend seizoen. AC Milan eindigde afgelopen seizoen als zevende in de competitie en verloor bovendien de finale in de Italiaanse beker, waardoor het komend seizoen geen Europees voetbal speelt. Tijdens de uitwedstrijden in de Italiaanse competitie en beker zal de club echter wel in een klassiek shirt te zien zijn. We bespreken het hieronder!

AC Milan uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe AC Milan voor de uitwedstrijden van 2016-2017 is overwegend wit met verschillende gouden accenten. De gouden accenten zijn een verwijzing naar de elegantie, puurheid, successen, prijzen, legendes en de geschiedenis van de club. Deze gouden accenten komen terug in de strepen van Adidas, welke op dit shirt over de schouders en mouwen lopen. Ook een lijn aan de onderkant van de mouwen is goud. Bovendien is het nieuwe shirt van de ''Rossoneri'' uitgerust met een polo kraag, waardoor het shirt een retro design heeft. De rechter borst van het nieuwe AC Milan uitshirt bevat het logo van Adidas. De Duitse kledingsponsor is sinds 1998 kledingsponsor van de Italiaanse club. De andere borst bevat het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het San Siro. Op het midden van het nieuwe AC Milan voetbalshirt prijkt het logo van sponsor Fly Emirates. De vliegmaatschappij is sinds 2010 als hoofd- en shirtsponsor verbonden aan de club en zal dit ook tot 2020 blijven. Verder bevat het nieuwe Milan shirt weinig opvallende accenten, behalve dat er dunne verticale pinstripes op het shirt aanwezig zijn. Het nieuwe tenue van de plaatselijke AC wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden Adidas strepen. Bovendien staan de logo's van Adidas en AC Milan op de shorts. De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie als het shirt en de kousen. Deze zijn ook wit en bevatten aan de bovenkant een horizontale gouden baan. Hierboven bevinden zich drie dunne verticale blokken van Adidas in het goud. Ook de naam van de club (MILAN) en het logo van de Duitse kledingsponsor uit Herzogenaurach staan in het goud op de sokken.

Check hieronder een foto van het nieuwe uitshirt en tenue voor 2016-2017, waarin sterren als Honda, Bacca, Prince Boateng, Calabria, Niang en Zapata zullen schitteren komend seizoen. De nieuwe AC Milan tenues zijn uitgerust met de Adidas Climacool technology van het merk, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. In mei werd het nieuwe AC Milan thuisshirt voor 2016-2017 officieel gelanceerd!

AC Milan voetbalshirt kopen

Het nieuwe AC Milan uitshirt kan je vanaf nu voor volwassenen en kinderen kopen in de onderstaande online shops! De prijs van het shirt voor volwassenen is € 80-85 en voor kinderen € 65,-. In de officiële shop van Adidas kan je je shirt van Milan ook nog eens laten voorzien van de officiële Milan bedrukking van alle sterspelers van de club of een eigen naam en nummer. Dit betreft dezelfde bedrukking als de spelers van de club op de achterkant van het shirt dragen. Andere Milan producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen van de producten. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe AC Milan shirt in de de officiële AC Milan shop (INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING)

of deze  AC Milan voetbalshop 


Ac -milan -away -shirt -2016-2017

Ac -milan -uitshirt-2016-2017